שלום לכולן/ם.
אז אתמול עלה מתכון לבלוג ומה אני כבר יכולה לחדש לכם? 😜
לא קרו הרבה דברים מאתמול ככה שאין לי סיפורים חדשים אז במקום זה נקדיש את כל זמננו בלדבר על המתכון הטעים הזה!
מרק תאילנדי טבעוני.
אוף כמה שאני אוהבת אוכל תאילנדי אמאלה באמת.
זה בהליכה אחד המטבחים האהובים עליי ואחד המקומות האהובים עליי בעולם.
הייתי עד היום בתאילנד יותר מ15 פעמים ותמיד כשמתחשק לי אוכל טוב אני מדמיינת שאני ברחובות בנגקוק.
הכי הרבה זמן שהייתי רצוף בבנגקוק היה חודש וקצת.
חיכיתי לויזה לאנשהו אני אפילו לא זוכרת לאן 😉 וחבר טוב בדיוק עבד בשגרירות באותה התקופה ככה שהיה לי גם דירה מדהימה עם בריכה…
אז החודש ההוא עבר מאוד מהר…
בנגקוק זו עיר מדהימה בעיני, מהשוגעות שיש בעולם ואם לא הייתם, אז יום אחד כשתגמר הקורונה, אני ממליצה בחום.
בכל מקרה, לעיניננו… יש לא מעט אוכל טבעוני מדהים בתאילנד אבל דווקא מרקים זה משהו שקשה למצוא בלי רוטב דגים.
אפשר במסעדות טבעוניות אבל סתם ככה במקומות ברחוב זה קשה יותר.
אז החלטתי להכין לנו מתכון.
המתכונים המקוריים מכילים הרבה יותר מוצרים מקומיים ומקוריים, כאלו שאפשר למצוא בשוק לוינסקי אבל רציתי להקל עליכן.
אני די בטוחה שלרובכם אין עלי כפיר בבית וכל מיני דברים שכאלו אז אנחנו הולכים פה על הגירסה הפשוטה והמהירה.
אני מקווה שהתאילנדים לא יכעסו 😳😊