עוד יום בבידוד, עוד מתכון טעים ושווה!
ממש כיף לי הקטע החדש הזה של לשתף אתכם בעוד ועוד מתכונים שהם ממש בני בית אצלנו בבית.
היום זה נראה כמו חלום רחוק אבל זוכרים שפעם היינו נוסעים לחו״ל?
אז פעם, בתקופה שהעולם היה נורמלי ולא במצב הקורוני ההזוי שאנחנו חיים בו היום, הייתי נוסעת הרבה לתאילנד.
זו אחת המדינות שביקרתי בהן הכי הרבה פעמים ואין ספק בכלל שאני מאוהבת לחלוטין באוכל תאילנדי.
בבנגקוק (שזו בהליכה אחת העיר המגניבות בעולם) יש אינסוף דוכני אוכל ברחוב.
יש פאד תאי ויש כל מיני מטוגנים ויש מוקפצים ויש מיליון סוגים של פירות וקפה בשקית עם קרח ועוד ועוד ועוד…
אחת המנות האהובות עליי במסעדות בבנגקוק הוא אורז תאילנדי מוקפץ ובעיקר זה שמגיע עם קשיו קלוי.
אוי אוי כמה שזה טעים.
זו מנה שאני מכינה מלא בבית, כי היא קלה ומהירה וטעימה בטירוף ואפשר לפוצץ אותה בכל מיני ירקות וטופו ומה שאוהבים.
אם יש לכם רוטב צ׳ילי מתוק בבית אני ממליצה לכם להגיש איתו בצד כי זה ממש מוסיף.
תרגישו חופשי גם להוסיף צ׳ילי טרי ובאמת מה שמתחשק.
יאללה עוד יום בבידוד! 🙂