היי היי.
מתכון ראשון ל 2021 !!! 🙂 סלט כרוב סגול אסייתי, עם סיפור כמובן….
לפני חודשיים וחצי עשיתי את האתגר התזונתי של נעמה גפן שנמשך שבועיים.
זו פעם שניה שאני ומתן עשינו את האתגר הזה והוא עושה לי ממש ממש טוב.
ומאז סיום האתגר אנחנו נמעים מגלוטן ואוכלים כמעט בכל ארוחה 70% ירקות.
כמובן שיש באתגר עוד המון חוקים והסברים ודגשים ממש חשובים והוא ממש מושקע ומדהים ואני ממליצה עליו בחום.
זה מאוד עוזר לי להתאפס קצת בתקופה הכל כך לא ברורה הזו.
מה בכלל עשינו את האתגר? כי לפני כמה זמן אני ומתן שמנו לב שבחמישה ימים הזמנו משהו כמו 10 פעמים וולט.
זה. קיצוני. ממש. 😂
אני יודעת שזה תוצר של הקורונה ושזו מין תופעת לוואי שקורת עכשיו ללא מעט אנשים.
אבל יחד עם זאת אני אישית מרגישה שהיום אפשר להגיד שהקורונה היא כבר חלק מהשיגרה ומהחיים שלנו ואי אפשר להתחבא מאחוריה יותר.
זה פשוט המצב כבר, זהו, אנחנו כבר חודשים בתוך הדבר הזה שכבר אפשר להגיד שזה סוג של… רגיל?
אז החלטתי קצת לקחת את העניינים בידיים לעשות איפוס תזונתי שכמובן מביא איתו הרבה איפוסים אחרים בצורה ישירה או עקיפה.
אחרי שסייימנו הרגשתי כל כך קלילה וזה היה כל כך כיף התחושה הזו שהחלטתי לאמץ לי חלק מהדברים.
זה גם גרם להיות אפילו יותר יצירתית במטבח בימים אלו מה שהוליד לא מעט מתכונים ממש מגניבים וזה, אחד מהם.
סלט כרוב סגול אסייתי טבעוני עם רוטב חמאת בוטנים וטופו מוקפץ בסויה ומייפל. זה כל כך טעים!
האמת היא שהכנתי אותו לפני כמה זמן ולרגע לא חשבתי שזה יעניין מישהו, אז סתם זרקתי על זה הערה בסטורי ובום- מלא מלא הודעות עם בקשה למתכון.
כשאני מקבלת מלא הודעות מבקשים מתכון בלי שבכלל העליתי תמונה אני יודעת שיש ביקוש.
אז הנה הוא- טעים, טרי, מזין, מעניין ומרענן.
שיהיה שבוע מקסים, נתראה מחר 😍