היי כולם.
אני במצב רוח של להעלות דברים פשוטים וקלים לבלוג כי הימים שלי מורכבים מעט…
רפאל הגיע לשלב הסקרנות והעולם הפך להיות הדבר הכי הכי מעניין שיש.
זה כל כך חמוד וכל כך מקסים אבל יחד עם זאת גם מעט מורכב ומתיש.
הוא ער המון והוא סקרן כל כך שהוא לא מצליח לישון בכללללל במשך היום.
יש משהו כל כך קסום בלחשוב שכל דבר שהוא רואה, מרגיש, מריח, טועם, זה הכל בפעם הראשונה.
זה מרגש לראות איך הוא מתרגש ונהנה ומגלה את העולם.
אבל זה כמובן אומר גם שלי יש הרבה פחות זמן והרבה פחות ידיים לעבוד.
אז היום החלטתי להעלות לפה מתכון למקושקשת טופו טבעונית.
אומנם יש בבלוג מתכון למקושקשת טבעונית מ 2018 אבל עם השנים דברים השתנו…
חומרי הגלם שיש היום בסופרים הרבה יותר נגישים ויש אופציות להכין מנעות טבעוניות בקלות ובלי הרבה בלאגן.
אז החלטתי שהגיע הזמן לעוד מתכון למקושקשת והפעם, קלאסיקה! מקושקשת תרד ובצל מטוגן.
הסוד הגדול פה הוא המיונז הטבעוני (יש בכל סופר בימינו איזה כיף)
זה מה שעושה את המקושקשת רכה ובטעם של ביצים בלי צורך במלח שחור וכו וכו.
בקיצור- הצלחה!
תהנו וספרו לי איך יצא.