GIFT CARD התחבר/י

מקושקשת טופו טבעונית


היי כולם.

אני במצב רוח של להעלות דברים פשוטים וקלים לבלוג כי הימים שלי מורכבים מעט…

רפאל הגיע לשלב הסקרנות והעולם הפך להיות הדבר הכי הכי מעניין שיש.

זה כל כך חמוד וכל כך מקסים אבל יחד עם זאת גם מעט מורכב ומתיש.

הוא ער המון והוא סקרן כל כך שהוא לא מצליח לישון בכללללל במשך היום.

מקושקשת טופו טבעונית

יש משהו כל כך קסום בלחשוב שכל דבר שהוא רואה, מרגיש, מריח, טועם, זה הכל בפעם הראשונה.

זה מרגש לראות איך הוא מתרגש ונהנה ומגלה את העולם.

אבל זה כמובן אומר גם שלי יש הרבה פחות זמן והרבה פחות ידיים לעבוד.

אז היום החלטתי להעלות לפה מתכון למקושקשת טופו טבעונית.

אומנם יש בבלוג מתכון למקושקשת טבעונית מ 2018 אבל עם השנים דברים השתנו…

מקושקשת טופו טבעונית

חומרי הגלם שיש היום בסופרים הרבה יותר נגישים ויש אופציות להכין מנעות טבעוניות בקלות ובלי הרבה בלאגן.

אז החלטתי שהגיע הזמן לעוד מתכון למקושקשת והפעם, קלאסיקה! מקושקשת תרד ובצל מטוגן.

הסוד הגדול פה הוא המיונז הטבעוני (יש בכל סופר בימינו איזה כיף)

זה מה שעושה את המקושקשת רכה ובטעם של ביצים בלי צורך במלח שחור וכו וכו.

בקיצור- הצלחה!

תהנו וספרו לי איך יצא.

מקושקשת טופו טבעונית

מקושקשת טופו טבעונית


הכנות
5 דקות
בישולים
10
מתי מוכן
עוד 15 דקות

מה צריך

מקשוקשת (3-4 מנות)

1 בצל גדול קצוץ

500 גרם תרד קצוץ

2 חבילות טופו קשה מפורר עם הידיים (600 גרם)

3-4 כפות מיונז טבעוני

¼ כפית כורכום

מלח על פי טעם

מה עושים

מקושקשת

על מחבת לטגן בצל על שמזהיב

להוסיף תרד ולטגן עד שמעט מצטמצם לחלוטין

להוסיף טופו מפורר ולטגן כמה דקות עד שהטופו מזהיב

להוסיף מיונז ומלח ולערבב טוב דקה שתיים

להגיש חם



הערות והמרות:

  • אפשר בלי בצל ובלי תרד
  • אפשר עם עגבניות במקום תרד
  • אפשר להוסיף שום ועוד תבלינים
  • אפשר להוסיף מעט מים למקושקשת לחה יותר למי שאוהבת

בית ספר וירטואלי לבישול!

עקבו אחרי באינסטגרם

קבלו עדכונים טעימים

    רוצים ללמוד
    לבשל טבעוני?
    מגוון סדנאות בישול
    מחכות לכם כאן-
    לפרטים נוספים