יאיי חורף!
סוף סוף משהו כייפי שאפשר באמת לקרוא לו חורף.
השמיים מלאים עננים, יורד קצת גשם מידי פעם, השקיעות עוצרות נשימה ויש את ההרגשה הזו, שהכל חדש ונקי ורענן.
אין על זה.
ומה הכי כיף? שאפשר סוף סוף להתחיל להכין מרקים ותבשילים סמיכים ועשירים בלי להרגיש שאוכלים אוכל של חורף כשעדיין בכלל חם בחוץ.
זהו מתכון ראשון מתוך כמה וכמה שיעלו בחורף הזה ואני ממש שמחה שהוא הראשון שעולה.כי בעיני מרק עגבניות זה מרק לא מוערך!
אם עושים אותו טוב באמת, הוא אחד המרקים הכי טעימים שיש בעיני.
הוא מזכיר לי מין הסתם אוכל איטלקי (המטבח האהוב עליי) ויש משהו בזה שהוא עשוי כמעט אך ורק מעגבניות, שעושה אותו לא מתיימר וזה כזה כיף ופשוט וטעים.
בלי קשר למרק, רציתי לספר לכם שהיום התפרסמה עליי כתבה במאקו.
זה די מגניב ומרגש ואני אף פעם לא אתרגל לזה!
הם בחרו לראיין אותי כמי שעשתה מהעולם הדיגיטלי מקצוע ועל הדרך אני מספרת שם הרבה על איך הגעתי להיות בלוגרית וכל מה שהיה לפני ותוך כדי.
אם בא לכם לקרוא אתם ממש מוזמנים.
זהו אז עם מרק חם ביד וכתבה מרגשת במאקו, היום הזה בהחלט משמח.
אני מקווה שגם עליכם עובר יום שגורם לכם לפחות מידי פעם לחייך ואם לא, אני מקווה שאתם מחייכים עכשיו 🙂
תהנו מהמרק, לאב יו!