GIFT CARD התחבר/י

קציצות דגים טבעוניות


קציצות דגים טבעוניות ברוטב אדום!
אני חייבת לכן את המתכון הזה כבר מפסח שנה שעברה (!!)

והנה היום נפתח לי זמן לא צפוי והיתה לי חבילה של טונה טבעונית והלכתי על זה ויצא טיל ואני כ"כ מרוצה!

קציצות דגים טבעוניות

זה אחד המתכונים שאני מכינה כבר שנה ומשהו וזה רץ פה ממש חזק.

פסח שעבר הכנתי אותו וכולם היו בטוחים שזה קציצות טונה, אף אחד לא חשב בכלל שזה טבעוני…

הקציצות עצמן הן הצגה ועם הרוטב… בכלל.

בקיצור- תהנו!

קציצות דגים טבעוניות

קציצות דגים טבעוניות


הכנות
25 דקות
בישולים
20 דקות
מתי מוכן
עוד 45 דקות

מה צריך

קציצות (20 חתיכות)

1 בצל קצוץ
חופן גדולה כוסברה ופטרוזיליה
2 שיני שום
300 גרם טונה טבעונית (vuna)
½ כוס טחינה גולמית
4-5 כפות של קמח כלשהו

מעט מלח
1-2 כפות מים במידת הצורך

רוטב

1 בצל קצוץ

1 גמבה גדולה קצוצה
1 גביע רסק עגבניות
2 שיני שום

500 מ”ל עגבניות קצוצות
2 כוסות מים
1 כפית כל מרכיב: כמון, כורכום, פפריקה, מלח

מה עושים

קציצות

לערבב את כל מרכיבי הקציצות בקערה

להרטיב ידיים ולהכין קציצות עגולות והדוקות היטב
להניח על תבנית מרופדת בנייר אפייה

לאפות על 180 מעלות 25 דקות

רוטב

במחבת רחבה לטגן בצל

להוסיף גמבה לטגן 5-7 דקות עד ריכוך

להוסיף רסק עגבניות, שום, עגבניות קצוצות, מים ותבלינים

לערבב טוב ולבשל 10 דקות

להוסיף את הקציצות, לפזר קצת כוסברה ולהגיש



בית ספר וירטואלי לבישול!

עקבו אחרי באינסטגרם

קבלו עדכונים טעימים

    רוצים ללמוד
    לבשל טבעוני?
    מגוון סדנאות בישול
    מחכות לכם כאן-
    לפרטים נוספים