הסופ״ש בפתח ואני מוכנה עם עוגת שיש וניל קינמון טבעונית מדהימה.
אבל רגע לפני שנדבר קצת על המתכון הטעים הזה רציתי לספר לכן כמה דברים.
לאחרונה, בערך לפני חודש, התחילה נזילה תמימה מהמרפסת של השכנים למעלה לפינה קטנה אצלנו בסלון.
עד מהרה הנזילה הקטנה הפכה להיות סוג של טירוף שגלש למטבח, לכל הסלון וגם לסטודיו שלי (שלו אנחנו קוראים בבית- החדר של הבלוג 🙂 )
בקיצור עד מהרה נהיה פה מאוד לא כיף.
כמובן שבעל הבית מעורב ומטפל בזה אבל אתן יודעות איך זה, בעלי הבית מלמעלה לא רוצים לקחת אחריות, עד שמפעילים שם את הביטוח לוקח שבועות וכו וכו
ובקיצור נהיה פה מאוד לא נוח בבית.
בגלל שהחלל הזה פה, זה מרחב העבודה שלי, זה מאוד השפיע עליי.
פתאום אין לי חדר של הבלוג (יש לי אבל קטסטרופה שם) הספה הנוחה שלנו עומדת באמצע הסלון, יש חור בתקרה במטבח וקיצור… הבנתן.
מה שזה בעיקר גרם לי זה לחוסר חשק להכין אוכל ובטח שלא לצלם בתנאים לא תנאים.
אחרי כמה זמן, שבו הרגשתי רע מאוד על זה שאני לא מעלה מאתיים סטוריז ביום ולא תמיד מצליחה להעלות שני מתכונים לבלוג וכו הבנתי שאני צריכה לשחרר.
יש מצבים בחיים שהם פשוט לא בשליטה שלנו והדבר הכי נכון לעשות זה פשוט לתת להם לעבור אותנו עם כמה שפחות מאבק.
אז הפסקתי להאבק, העליתי סטורי שבו אני מסבירה את כל המצב ועכשיו אני יוצרת תוכן כמה שאני יכולה עד שיהיה פה מסודר ויפה שוב, בלי רגשות אשם.
תאמינו לי, הרבה יותר נוח ככה והעוגות יוצאות הרבה יותר טעימות 🙂
כמו העוגה הנהדרת הזו! עוגת וניל וקינמון בחושה וקלה הכל בקערה אחת מושלמת לשבת.
אני בטוחה שתהנו ושיהיה סופ״ש קסם 💕