GIFT CARD התחבר/י

ווג' פקורה


ווג׳ פקורה זו אחת המנות המסורתיות בהודו שאני מזמינה קבוע כשאני מטיילת שם. 

ועכשיו כשחנוכה מתקרב זו מנה שממש מתאימה להלך הרוח של הטיגונים והלביבות 😉 

בונוס נוסף… זו מנה טבעונית במקור!  

ווג' פקורה

ווג' פקורה


הכנות
15 דקות
בישולים
15 דקות
מתי מוכן
חצי שעה

מה צריך

(15-12 חתיכות)

1 בצל סגול פרוס דק

1 פלפל אדום פרוס דק

1 גזר מגורד בפומפיה

1 תפוח אדמה מגורד בפומפיה

¼ כרוב פרוס דק

2 שיני שום כתושות

2 כפיות גדושות אבקת קארי מסאלה

½ כפית פפריקה

מלח על פי טעם

אופציונלי -1 כפית צ'ילי מיובש

⅔ כוס קמח חומוס

¼ כוס קורנפלור

מים על פי צורך

מה עושים

בקערה לערבב ירקות, תבלינים, קמחים

להוסיף נגיעות של מים עד שמתקבל מרקם בצקי ודביק

להכין קציצות ולהעביר לשמן חם במחבת נונסטיק רחבה

לטגן 3 דקות מכל צד עד שזהוב וקריספי.

מומלץ לאכול מיד

תהנו!!



בית ספר וירטואלי לבישול!

עקבו אחרי באינסטגרם

קבלו עדכונים טעימים

    רוצים ללמוד
    לבשל טבעוני?
    מגוון סדנאות בישול
    מחכות לכם כאן-
    לפרטים נוספים