היי יפים!
השבוע יש לי כל כך הרבה חדשות טובות בשבילכם.
חלק אני אספר לכם עכשיו וחלק אני שומרת להפתעה.
הדבר הראשון הכייפי שיש לי להגיד זה שבאופן רישמי, אנחנו מתחילים את מרתון המתכונים לחגים.
מהיום ועד בערך סוכות, כל מתכון שיעלה לבלוג יהיה קשור באיזה שהוא חג באיזה שהיא צורה.
עוד שבועיים וקצת כבר ערב ראש השנה וצריך להתחיל להתארגן!
אז מה בתוכנית? קינוחים, סלטים, עיקריות, תוספות ועוגה אחת שתעלה לקראת החג, שהיא גולת הכותרת, והיא הולכת להפיל אתכם מהכיסא. 🙂
הדבר השני הכייפי שיש לי לספר לכם זה שאני לקראת סיום הכנת ערוץ היוטיוב, כמובן שכרגע יהיו שם רק ממש מעט וידיאו-ים אבל מהרגע שהוא יעלה, יתווסף לו וידיאו בשבוע, זה כל כך מרגש!!!
את הדבר האחרון אני לא אספר לכם אבל בואו נגיד שמשהו שאני עובדת עליו כבר עוד מעט שנה, יוצא בקרוב (ולא, זה לא ספר… סורי חחח)
בקיצור, מלא התרגשויות בשבוע האחרון.
את מרתון ראש השנה החלטתי לפתוח עם קלאסיקה.
חשוד מאוד שלא היה בבלוג מתכון טבעוני לפאי תפוחים נכון? אבל….
אם אתם עוקבים אחריי אתם יודעים שעד לא מזמן הייתי אלרגית לכל מיני פירות, ביניהם תפוח, ושבשנה האחרונה אני לא אלרגית אליהם יותר- אה!
אז חיכיתי בסבלנות לראש השנה כדי לפרסם מתכון לפאי תפוחים טבעוני ומפנק שכזה.
בתור מי שלא כל כך אוהבת שוקולד, קינוחי פירות וכל מיני קרמים הם החביבים עליי ביותר בתחום הקינוחים.
ובאופן כללי כל דבר עם קינמון זה מושלם.
הפאי הזה מפנק במיוחד כי הוא עשוי מבצק פריך טבעוני, עם שתי וערב מהמם והמילוי שלו הוא פשוט ועשוי כמעט לחלוטין רק מתפוחים.
אופציה טבעונית ראשונה לראש השנה ועוד רבות שהולכות להגיע בשבועיים הקרובים, מה אתם אומרים?
אני בטוחה שתהנו.
שיהיה סופ"ש יפייפה ומלא בתיאבון.