היי, חג שמח לכולם!
מקווה שאתם חוגגים עם מלא דברים טעימים.
רציתי להגיד לכם תודה על כל עשרות ההודעות שקיבלתי מכם בימים האחרונים.
כל כך הרבה תמונות של הסופגניות שזה לא יאמן!
כל כך הרבה מכם הכינו וזה ממש ממש מחמם לי את הלב.
עשיתם גם לי חשק להכין שוב… 🙂
לפני שנדבר על המתכון של היום, יש לי משהו נחמד ומרגש לספר לכם-
כמה זמן לא מועט שממש הרבה אנשים פונים אליי לגבי סדנת אפייה טבעונית.
המחשבה להעביר סדנא כזו עברה לי בראש לא מעט פעמים.
משום מה אבל, תמיד היתה לי את ההרגשה שזה לא ממש יעניין אנשים.
בחודשים האחרונים אני רואה שלגמרי היה לי את הרושם הלא נכון.
אני מקבלת לא מעט הודעות וטלפונים מאנשים שמחפשים ללמוד איך לאפות קינוחים טבעוניים.
אז נתתי לזה להתבשל קצת בראש, בניתי, הרכבתי, חיברתי והנה היא יצאה לאור-
סדנת קינוחים טבעוניים! לכל הפרטים וללוח ינואר מוזמנים ללחוץ- כאן.
ועכשיו להיום…
אז, היום עולה פוסט מושקע במיוחד.
לא אחד, לא שניים, שלושה (!) מתכונים שונים עם תפוחי אדמה!
למה? כי נשארו לי מלאן תפוחי אדמה מכל הלביבות.
כי תפוחי אדמה זה כל כך טעים.
כי חנוכה.
וכי התחשק לי ממש לפנק בפוסט שיגרום לכם להגיד וואו!
שלושה מתכונים מארבעה מרכיבים- לא להאמין כמה טעים.
תהנו 🙂