שלום חברים!
מה שלומכם ואיך עבר השבוע?
השבוע שלי עובר די בכיף האמת וזה בעיקר כי אני בהכנות קדחניות ליומולדת 70 של אבא שלי שאנחנו חוגגים בסופ״ש.
יש לא מעט תוכניות, פעילויות וממש הרבה הפתעות.
וחכו וחכו איזה עוגה טבעונית אני הולכת להכין- וואי וואי!
אז הרבה מהשבוע שלי התרכז בהכנות לחגיגה בסופ״שׁ וגם בסדנאות וגם כרגיל בהכנת מתכונים טעימים לבלוג.
חוץ מזה אתמול הייתי באירוע ממש ממש נחמד.
אור שביט חברתי הטובה והמוכשרת (טבעוניות נהנות יותר) בנתה את התפריט החדש של לנדוור והזמינה קבוצה של חברים טבעונים לטעום.
אז הגעתי לאירוע מקסים, שהיו בו לא מעט אנשים שממש שמחתי לפגוש.
מור פלג המהממת מהבלוג גאולה דרך החיטים. המנכ״לית של מיטלס מנדיי. חבר׳ה מויגן פרנדלי. האנשים שמאחורי פנדה. בעלי הקהילות של טבעונים אוכלים בחוץ וטבעונים חסרי מנוח ועוד ועוד… 🙂
היה ממש כיף לשבת עם כולם, לדבר על אוכל ולצלם מיליון תמונות!
היו מנות שאהבתי יותר והיו מנות שאהבתי פחות אבל מה שבטוח היה מפנק בטירוף.
עם ערימות של אוכל והפתעות ותוכנית אומנותית שלמה.
אבל זה היה אתמול, ומה קורה היום?
היום עולה לבלוג מתכון טבעוני מעולה והוא מעולה מכמה סיבות.
סיבה ראשונה- אין בו טיפה אחת של שמן
סיבה שניה- כל מה שצריך זו קערה אחת
סיבה שלישית- לוקח 10 דקות להכין אותו
סיבה רביעית- הוא הכי טעים בעולם!!!
מספיק סיבות לגשת כבר הסופ״שׁ הזה ולהכין? לדעתי כן.
אז מה בעצם יש לנו פה?
עוגת בננה טבעונית, מה שנקרא באנגלית Banana Bread – לחם בננה.
מגישים אותה חמה עם קוביית חמאה טבעונית מעל שנמסה בתוך הפרוסה וזה לא להאמין!
יאללה, רוצו להכין 🙂