שלום לכולם.
איזה כיפית התקופה הזו.
כל פוסט שעולה לפה אני מתרגשת ללחוץ עליו אנטר.
כל מתכון יותר כייפי מהשני.
זה כל כך משמח לראות את כל הרעיונות שיש לי לחג יוצאים לפועל, מקבלים צורה, נכתבים, נערכים, מצולמים ומצטרפים לעוד מאות המתכונים שיש כבר בבלוג.
אין ספק שחגים אלו תקופות שאני הכי נהנית להיות בהם בלוגרית, יוצרת תוכן, מתכונאית.
יש משהו בלמצוא פתרונות, בלפתח מתכונים שאני יודעת (או מקווה) שיהיו על שולחנות החג בבתים שלכם.
יש ממש קסם בתחושה שאתם תרגישו גאווה להניח מנה טבעונית על השולחן.
וזה לא משנה אם אתם טבעונים או לא, גם אתם מכינים את המנה הטבעונית למישהו אחר שהוא טבעוני במשפחה- זה עצם זה שיש לכם אופציה, שתוכלו לבוא לפה ולדעת שתהיה לכם כאן תשובה ואפשרות.
חגים זו בהחלט התקופה שאני הכי עפה מבחינת רעיונות והשמיים הם הגבול. פשוט כיף לי!
אתמול עשיתי לכם טיזר באינסטגרם על המתכון שעולה היום ולפי כמות התגובות נראה לי שאתם הולכים לאהוב את המתכון הזה מאוד.
רביולי סלק במילוי גבינות טבעוניות שאני פשוט לא יכולה לתאר לכם כמה הוא טעים.
המילוי- וואו המילוי… 🙂 יצא לי פה משהו בסגנון גבינת עיזים (?) ויחד עם הבצק היפייפה הזה זו פשוט מנה מדהימה.
לרוטב בחרתי ללכת על קלאסי ובלי הרבה בלאגן- חמאה טבעונית ושום, מי צריך יותר מזה?
אני ומתן פירקנו את זה ברגע שסיימתי לצלם והחלטנו פה אחד שזו אחת המנות הטובות שעלתה לבלוג לחג הזה.
תשמרו מקום לשבוע הבא כי מי מכם שמכיר אותי ואת הבלוג יודע שלפני כל חג מגיעה גולת הכותרת…. העוגה!!! חכו חכו….