היי היי.
וואו טוב איזה שבוע…
קודם כל אתמול בערב העליתי פוסט אישי לאינסטגרם בו סיפרתי על הודעה לא נעימה שקיבלתי שם ועל הצדדים הפחות נעימים של החיים בעולם הוירטואלי.
הפוסט עד עכשיו (בפחות מיממה) הגיע ל 14,600 חשיפות, 358 תגובות, 1067 לייקים ועשרות הודעות בפרטי.
בגדול פשוט הרגתם אותי!
כמות המילים היפות שקיבלתי מכם בעקבות הפוסט הזה היא לא נתפסת, אני מתהלכת בתחושה של התרגשות, הוקרת תודה וכמו תמיד קצת חוסר הבנה שכל זה קורה.
תודה לכם על התמיכה, על האהבה, על הפרגון, על זה שאתם בוחרים להיות פה ולעקוב.
עוד סיבה שאני די מתרגשת (מאוד מאוד מתרגשת האמת) זה כי שני פרוייקטים שממש ממש ממש חיכיתי להם יוצאים לפועל השבוע.
כרגע שני הפרוייקטים האלו הם עדיין בגדר סוד כמוס אבל הם כבר בפול פאוור תנועה וזה הכי מרגש וממש עוד מעט אני אוכל לספר לכם על אחד מהם לפחות.
אני חושבת שאתם הולכים ממש לשמוח, האמת שאין לי ספק בזה בכלל. 🙂
טוב ועכשיו… ביסקוטי טבעוני פריך? יס!
את המתכון הזה הייתי צריכה להכין פעמיים, כי בפעם הראשונה הוא ממש לא יצא מה שרציתי.
זה לא קורה לי הרבה שמתכון שאני ממש בטוחה לגביו לא מצליח לי אבל לפעמים זה קורה וכשזה קורה אני משתדלת ללמוד מזה כמה שיותר.
למעשה בעיני זו הדרך הכי טובה ללמוד- פשוט להתנסות וככה להכיר ולהבין ממש עם הידיים את חומרי הגלם, במיוחד במתכונים חדשים.
אז ביסקוטי אף פעם לא הכנתי . לא ביסקוטי טבעוני ולא ביסקוטי לא טבעוני אבל זו עוגיה (עוגיה?) שאני מאוד מאוד אוהבת.
התוצאה של המתכון הסופי נהדרת בעיני, קריספית, מתוקה ומעולה עם כוס קפה.
מילאתי אותן בפירות יבשים ואגוזים ועכשיו אני גם מוכנה לט״ו בשבט.
תענוג אה?