היי לכולם.
מה נשמע? איך עבר עליכם הסופ״ש הכי גשום בעולם?
אני אישית לא יצאתי מפתח הבית ונהניתי מכל רגע.
יש משהו מאוד קסום בלהיות בתוך הבית כשבחוץ יורד מבול.
היה כל כך כיף להתרכבל כל הסופ״ש עם כוס תה וקמתי בראשון בבוקר מלאה באנרגיות.
כל כך מלאה באנרגיות שכבר בתשע בבוקר היו פה על הכיריים במקביל שני מתכונים חדשים לבלוג השבוע!
אם זה לא הספיק אז מתכון אחד הוא בעצם שלושה מתכונים והוא זה שעולה היום.
וביום חמישי עולה מתכון מאוד מפנק למשהו מאוד טעים ככה שיש הרבה למה לחכות.
בשבוע האחרון, אני קמה כל בוקר עם חשק למשהו חם ומפנק.
בבקרים נהיה ממש קריר ופחות מתחשק לי שייק או יוגורט טבעוני.
אני מוצאת את עצמי כל בוקר מסתכלת במקרר וחושבת מה אני יכולה להנדס פה שיהיה גם משביע, גם חמים וגם טעים?
אז חשבתי לעצמי שאם אני מרגישה ככה, בטח גם אתם.
ולכן, אתמול עם כל האנרגיות שהיו לי, החלטתי להכין 3 מתכונים שונים לארוחת בוקר טבעונית במיוחד לחורף.
ביססתי את שלושת המתכונים על דייסת קוואקר שהיא חברו הטוב של הלונדוני המצוי ולכן מזכירה לי מאוד את לונדון.
הוספתי תוספות, עירבבתי בפנים הפתעות ויצאו 3 ארוחות בוקר טבעוניות מדהימות למידי.
אם אתם לא אוהבים שיבולת שועל אתם כמובן יכולים להחליף את השיבולת שועל בכל דגן אחר.
אתם אפילו יכולים לבשל אורז עם חלב סויה ומייפל וזה יוצא מדהים.
בקיצור, כך או כך או כך אני מקווה שסגרתי לכם פינה ושתכינו לפחות אחד מהמתכונים המפנקים האלו במשך השבוע.
שיהיה שבוע חורפי, חמים ונעים.