ארוחות בוקר טבעוניות


היי לכולם.

מה נשמע? איך עבר עליכם הסופ״ש הכי גשום בעולם?

אני אישית לא יצאתי מפתח הבית ונהניתי מכל רגע.

יש משהו מאוד קסום בלהיות בתוך הבית כשבחוץ יורד מבול.

היה כל כך כיף להתרכבל כל הסופ״ש עם כוס תה וקמתי בראשון בבוקר מלאה באנרגיות.

כל כך מלאה באנרגיות שכבר בתשע בבוקר היו פה על הכיריים במקביל שני מתכונים חדשים לבלוג השבוע!

אם זה לא הספיק אז מתכון אחד הוא בעצם שלושה מתכונים והוא זה שעולה היום.

וביום חמישי עולה מתכון מאוד מפנק למשהו מאוד טעים ככה שיש הרבה למה לחכות.

ארוחות בוקר טבעוניות

בשבוע האחרון, אני קמה כל בוקר עם חשק למשהו חם ומפנק.

בבקרים נהיה ממש קריר ופחות מתחשק לי שייק או יוגורט טבעוני.

אני מוצאת את עצמי כל בוקר מסתכלת במקרר וחושבת מה אני יכולה להנדס פה שיהיה גם משביע, גם חמים וגם טעים?

אז חשבתי לעצמי שאם אני מרגישה ככה, בטח גם אתם.

ולכן, אתמול עם כל האנרגיות שהיו לי, החלטתי להכין 3 מתכונים שונים לארוחת בוקר טבעונית במיוחד לחורף.

ארוחות בוקר טבעוניות

ביססתי את שלושת המתכונים על דייסת קוואקר שהיא חברו הטוב של הלונדוני המצוי ולכן מזכירה לי מאוד את לונדון.

הוספתי תוספות, עירבבתי בפנים הפתעות ויצאו 3 ארוחות בוקר טבעוניות מדהימות למידי.

אם אתם לא אוהבים שיבולת שועל אתם כמובן יכולים להחליף את השיבולת שועל בכל דגן אחר.

אתם אפילו יכולים לבשל אורז עם חלב סויה ומייפל וזה יוצא מדהים.

בקיצור, כך או כך או כך אני מקווה שסגרתי לכם פינה ושתכינו לפחות אחד מהמתכונים המפנקים האלו במשך השבוע.

שיהיה שבוע חורפי, חמים ונעים.

ארוחות בוקר טבעוניות

ארוחות בוקר טבעוניות


הכנות
5 דקות
בישולים
5 דקות
מתי מוכן
עוד 10 דקות

מה צריך

תפוח קינמון 

1 כוס שיבולת שועל לבחירתכם

1/2 1 כוסות חלב סויה / שקדים

2-3 כפות מייפל

1/2 כפית קינמון

1/2 תפוח חתוך לקוביות

לקישוט- חתיכות תפוח, גרנולה לבחירתכם

אוכמניות קוקוס

1 כוס שיבולת שועל לבחירתכם

1/2 1 כוסות חלב קוקוס

2-3 כפות סוכר קוקוס

חופן קוקוס טחון

חופן אוכמניות

חופן אגוזי מלך

שוקולד חמאת בוטנים

1 כוס שיבולת שועל לבחירתכם

1/2 1 כוסות חלב אגוזי לוז

2-3 כפות אגבה

2 כפות חמאת בוטנים

חופן שוקולד צ׳יפס

לקישוט- חמאת בוטנים, אגוזי לוז, שוקולד צ׳יפס

מה עושים

הוראות הכנה לכל הארוחות

בסיר קטן לבשל שיבולת שועל, חלב וממתיק עד שמסמיך

להוסיף תוספות ולבשל 1-2 תוך כדי ערבוב

להעביר לקערה, לקשט בתוספות כאהבת נפשכם

להגיש חם

בואו להכין איתי שלב אחר שלב ביוטיוב-



הערות והמרות:

  • תרגישו חופשי לשנות את כל המרכיבים והתוספות וגם לעשות מיקסים ביניהם
  • אפשר להחליף את שיבולת השועל באורז, קינואה וכדומה (לבשל את האורז / קינואה בחלב וממתיק על פי ההוראות שעל החבילה, ואז להוסיף תוספות)
  • ממליצה להגיש מיד אחרת זה מתגבש ונהיה קצת פחות סקסי 🙂

הסדנאות שלי

עקבו אחרי באינסטגרם

קבלו עדכונים טעימים