היי חברים
ביום שני בפוסט הבטחתי לכם שיש לי חדשות מרגשות לספר לכם זוכרים?
אז אני מקיימת…
ביום רביעי עוד 6 ימים… שגרירות ישראל בשוודיה מטיסה אותי ל5 ימים בסטוקהולם להעביר סדרה של הרצאות על המהפכה הטבעונית בישראל.
להתארח כשפית אורחת באחת המסעדות הנחשבות של העיר.
לנהל שיחה עם סטודנטים באחת מהאוניברסיטאות של סטוקהולם וגם להתארח בתוכנית רדיו…
וגם, להשתתף בפסטיבל עצום של הקהילה היהודית בו גם אעביר הרצאה על הטבעונות בארץ וגם אעביר 2 סדנאות של אוכל טבעוני בריא.
מהההההההההה 🙂
האמת היא שהתקשורת שלהם איתי התחילה עוד שהיינו בטוקיו לפני חודש בזכותה המדהימה של אורי שביט, באמת שהתברכתי שיש לי כאלו חברים.
אורי נתנה לי את ההזדמנות לנסוע, המליצה עליי לשגרירות ובעיקר ריגשה אותי עד עמקי נשמתי.
אז עכשיו כשזה כבר עוד שבוע מהיום אני יכולה לספר לכם ולהתרגש ביחד איתכם 🙂
אני לא יודעת בכלל להסביר כמה זה גדול בשבילי, גם באופן אישי, גם באופן מקצועי וגם וזה ברור לכם מה אני הולכת להגיד נכון?
הטבעונות! אתם קולטים לאן הטבעונות הגיעה? זה עוצר נשימה, זה מרגש ברמות, זה מטורף!
בנתיים כבר הספיקו להזמין אותי לכמה ארוחות ערב טבעוניות ואני ממש מתרגשת וגם המלון כבר שלח לי את התפריט הטבעוני שהוא סידר והארוחת בוקר נראית מדהים.
אני גם הולכת לפגוש חברה טובה טובה שלי (שוודית) מלונדון שגרה בסטוקהולם ופעם אחרונה שהתראינו היתה כשהייתי בשוודיה פעם שעברה לפני 4 שנים.
בקיצור- אהההההההה!!!! 🙂
ואחרי כל זה…. מה עלה היום לבלוג ולערוץ יוטיוב?
היום עלתה קלאסיקה- מתכון לבראוניז טבעוני נטול גלוטן.
אבל בלי התחקמויות – פשוט בראוניז טבעוני, רך, פאדג׳י, מפנק, שוקולדי וכל כך טעים.
וכמובן נטול גלוטן ככה שכולם יכולים להנות.
אני מסבירה על זה בערוץ אבל אני אכתוב פה- הסוד לבראוניז טבעוני (ורגיל) מוצלח הוא לא להתפתות להשאיר אותו בתנור יותר ממה שצריך או יותר נכון- להיות אמיצים להוציא אותו מהתנור גם כשהוא ממש מרגיש לא מוכן.
אני הרסתי לא מעט בראוניז בגלל שהשארתי אותם עוד 2-3 דקות בתנור והם הפכו לעוגה מבאסת.
תקפידו על זה והבראוניז יהיו מושלמים.
זהו חברים שמחתי לחלוק איתכם את החדשות שלי ואת המתכון הטעים הזה ושיהיה סופ״ש מהמם!