היי, יום טבעונות בינלאומי שמח לכולם!!!
איזה כיף! מהבוקר מלא הודעות חמודות מעוקבים ומבלוגרים טבעוניים אחרים שמפרגנים אחד לשני וחוגגים יחד את היום הזה. מרגש אותי כל כך.
ומה אצלכם, מה נשמע? איך עבר עליכם השבוע היבש ביותר בשנה?
וואו מה זה היובש הזה?
חוץ מזה שהשיער שלי חלק בקטע לא נורמלי ואני כל חמש דקות שמה קרם פנים, החתולים הפכו להיות גוש של חשמל סטטי ואי אפשר לעבור לידם בלי להתחשמל!
האמת שזה די מצחיק, בעיקר כי הם לא מבינים מה זה ומה קורה פה.
חוץ מהיובש (שהוא תמיד עדיף על לחות אם תשאלו אותי…) השבוע עובר עליי ממש בעשייה כייפית.
הרבה השראה למתכונים חדשים ומעניינים וגם קצת אבל ממש קצת פזילה לכיוון מתכונים לחנוכה 🙂
ומה היום?
אז היום עולה עוד מתכון שהמון זמן רציתי להכין.
אבל באמת המון זמן, עוד מאז שגרתי בלונדון!
היה לי מאוד קשה למצוא לו שם ראוי כי הוא לא מתכון מאוד אופייני לארץ.
בחו״ל קוראים לו – Buffalo wings
וכמו שהשם רומז, מדובר פה על כנפיים. אוי לא!
עכשיו, אני כמובן מעולם לא אכלתי את המתכון המקורי ואני מכירה אותו מאז ומעולם בגירסאות טבעוניות.
אבל אני מאמינה שבארץ אולי פשוט קוראים למנה כזו – כנפיים?!
אני החלטתי לקרוא למתכון הזה- נגיסי כרובית טבעוניים וכמיטב המסורת (הלא ישראלית) החלטתי להגיש אותו עם מטבל שום שמיר טבעוני.
תקשיבו זה התעלה על כל הציפיות אי פעם!
הכרוביות יצאו בדיוק בדיוק איך שרציתי ועם הרוטב בצד- מושלם.
אלו אחד המתכונים שהיה לי הכי כיף להכין וגם לצלם כי התמונות פשוט אומרות הכל- זה נראה כל כך טעים וזה באמת כל כך טעים! (חוץ מזה שהיה לי קשה לצלם כי אכלתי תוך כדי בערך חצי מהכמות.)
בקיצור, מנה מעולה לשולחן שישי, לארוחת צהריים, לנשנוש על הדרך ואני כמובן שמתי את זה גם בלחמניה עם ירקות וזה יצא מהמם.
מקווה שתכינו כבר לסופ״שׁ הקרוב ושתהיה לכם שבת נהדרת.
צ׳או.