היי כולם.
לאחרונה הבחנתי שאין הרבה מתכונים מקסיקנים בבלוג.
לא חסר פה אסייתי אבל יש בבלוג קיפוח נורא למקסיקו ואני כאן לתקן את המחדל.
את המנה הזו בחרתי להכין מכמה סיבות-
הראשונה היא כי מאוד מאוד חם לי ומתחשק לי דברים קלילים יחסית. (נגיד אני לא יכולה לחשוב בכלל על קציצות ברוטב)
השניה היא כי מלא מכם מבקשים ממני די על בסיס קבוע מתכונים קלים ועשירים בחלבון.
והשלישית היא שהייתי חייבת לעצור את רצף האוכל האסייתי שהשתלט על הבלוג 🙂
מאחורי המנה הזו יש גם זכרון מתוק ואהוב.
כשאני ומתן גרנו בלונדון, היה מקום שמתן ממש אהב שקוראים לו צ׳יפטלה.
זו מין רשת מזללות מקסיקנית שאני לא יכולתי לסבול, לא את הטעם ולא את הוייב ולא שום דבר.
אבל מתן ממש אהב את המקום הזה ובגלל שיש אותם בכל חור בלונדון, הרבה פעמים מצאתי את עצמי יושבת איתו שם ובוהה.
ואז החלטתי לקחת את הדברים לידיים ולהכין גירסה למה שהציעו בצ׳יפוטלה רק בבית ושגם אני אוהב.
מפה לשם כבר 5 שנים שאני מכינה את המנה הזו בבית, והשם של הארוחה הפך להיות- מקסקיני.
אני ומתן אוכלים את זה לפחות פעם בחודש לפחות…
והנה, סוף סוף זה עכשיו עולה גם לבלוג.
בטוחה שתהנו!