היי כולם.
יש לי סוד לגלות לכם…
לפעמים שאני עושה לכם סקרים ברשתות החברתיות איזה מתכון אתם מעדיפים השבוע, עמוק בלב אני ממש מעדיפה את אחת האופציות!
לפעמים לא ממש משנה לי אבל יש פעמים שאני הכי הכי הכי מקווה שתחברו את אחת האופציות וזה בדיוק מה שקרה השבוע.
שאלתי אתכם מה אתם מעדיפים- ספגטי עגבניות קלאסי או קארי קלאסי.
בעשר דקות הראשונות הספגטי ממש ניצח אבל אז! תוך כמה רגעים ההודי התחיל לתת פייט ובסוף הוא ניצח ובגדול.
יאיי! שלא תבינו לא נכון, אני מאוד מאוד אוהבת ספגטי אבל איכשהו השבוע ממש מתחשק לי אוכל הודי.
אז אוכל הודי איט איז. 🙂
והפעם לא רציתי להתחכם, לא מלאי כופתה, לא מנות הודיות מורכבות עם מלא תבלינים שיש רק בתחנה המרכזית או בלוינסקי…
פשוט קארי הודי טבעוני. קארי הודי קלאסי, מהיר, קל להכנה ובטעם הכי מסורתי שיש.
המתכון הזה מבוסס על מנה הודית שקוראים לה באטר צ׳יקן, שזה בעצם עוף בחמאה.
עשיתי את השינויים שלי וזכינו כולנו במנה הודית מדהימה של טופו צרוב בקארי חמאתי ומפנק.
ולכל מי שרצה ספגטי… אל תדאגו זה לגמרי לגמרי בדרך.
אני אף פעם לא אגיד לא לפחממות איטלקיות 🙂