צהריים נהדרים לכולם
השבוע בעמוד האינסטגרם של הבלוג, שאלתי מה הייתם רוצים שאני אכין לבלוג השבוע- קרואסון או רוגלך.
למרבה הפתעתי, הקרואסון ניצח ובגדול.
הייתי ממש משוכנעת שכולם יצביעו לרוגלך אבל ב 24 שעות שהסקר היה בסטורי, ההצבעות לקרואסון רק הלכו וגדלו.
בסתר ליבי בכלל רציתי להכין רוגלך אבל זה מה שקורה כשכל כך בטוחים במשהו- הפתעה.
אז ניגשתי ללמוד איך להכין קרואסון טבעוני.
חשכו עיני.
מדובר פה על פרוייקט שצריך לקחת בשבילו שבוע חופש. מה זה הדבר הזה?
לקפל, להכניס למקרר, לרדד לקפל, להכניס למקרר, לרדד ולקפל כמו מעטפה, להכניס למקרר, לרדד לקפל כמו מעטפה לא הגיונית שצריך שבעה שרטוטים בשביל להבין את ההוראות, להכניס למקרר… לרדד, לגלגל, להפוך, לסדר ו… להכניס למקרר לאלף שנה!!
מה זה??
אמרתי לעצמי שאם כל מי מכם שהצביע לקרואסון היה יודע במה זה כרוך כולכם הייתם הולכים על רוגלך, אה!
חשבתי וחשבתי והחלטתי שאין שום סיכוי שאני אכין כזה מתכון מסובך לבלוג.
וכן, תמיד יש את האופציה להכין קרואסון לא בצורה המסורתית, אבל אני אוהבת להכין דברים מושלמים ולא חצי דרך…
אז רגע, איפה הרוגלך?
בזמן שאני מתכננת לי תוכניות, הגיע המשלוח האורגני השבועי שלי.
בין שלל הירקות היפים והטריים ישב לו כתום, מזמין ומפתה קילו שלם של גזרים אורגניים.
תמונות התחילו לרוץ לי בראש- שכבות, מילויים, חתיכות. התחלתי ממש להריח את הקינמון.
ואז ידעתי, כשיש לי השראה, אני לא נחלמת בה. הרוגלך יחכה לשבוע הבא.
ואולי עד אז כל מי שהצביע קרואסון בכלל ישכח מזה ורק יהיה שמח לקבל גם מתכון לעוגת גזר טבעונית מטורפת וגם מתכון לרוגלך משובח 🙂
אז הנה התוצאה-
עוגת גזר טבעונית, כמו במסעדות בלונדון אהובתי, כמו שעוגת גזר צריכה להיות עם כל הכבוד המגיע לה:
גבוהה, מלאה בקרם, מרשימה ומהממת.
תהנו ושיהיה סופ"ש מקסים.