שלום חברים
אוקי אז אנחנו כבר ממש לקראת חנוכה!
אחרי שראיתי את ההתלהבות המדהימה שהיתה לכם סביב קציצות הבבטה, החלטתי לפנק אתכם בעוד מתכון משובח לקציצות טבעוניות מעולות.
מתאימות בול רגע לפני החג ותכלס אפשר לקרוא להן לביבות 🙂
מי שקרא את הפוסט הקודם יודע מה דעתי על שמן ובכללי על טיגון.
ולכן גם במתכון הזה הקפדתי לתת לכם את האופציה לאפות וגם את האופציה לטגן. ככה שכולם יוכלו להנות.
שתדעו לכם שהשבוע היתה לי ממש הארה נחמדה בקשר אליכם.
הסופגניות שפירסמתי, קיבלו ברשת (לא בבלוג) תגובות משונות ולא נעימות מכל מיני אנשים שלא הכינו אותן אבל הפריע להם שקראתי למשהו שהוא לא סופגניה מסורתית- סופגניה.
קיבלתי הערות מאוד לא נעימות לגבי זה שאני סתם קראתי לזה סופגניות בכוח, ולא כי זה טבעוני אלא כי זה לא מטוגן.
התגובות היו בחלקן ממש לא נעימות וציניות.
בהתחלה מאוד מאוד נעלבתי, במיוחד שזה נמשך ככה כל הסופ"ש.
בשבת אני ומתן דיברנו על הנושא והוא שאל אותי אם התגובות היו בעמוד של הבלוג או רק בקבוצות טבעוניות בפייסבוק.
אמרתי לו ישר- "ברור שרק בקבוצות טבעוניות בפייסבוק, ביני לבין העוקבים של הבלוג יש מערכת יחסים אחרת לגמרי! תגובות כאלו אף פעם אין בבלוג."
ברגע אחד התמלאתי אושר.
התחושה הזו שאתם כמו משפחה ענקית שלי, שאני מרגישה שאנחנו חולקים איזה משהו נהדר ביחד, שימחה אותי כל כך.
ברגע אחד הרגשתי, שוב, כמה אני אוהבת את הבית הזה שהוא הבלוג וכמה אני אוהבת אתכם.
עם הפרגון שלכם, האהבה, הרעיונות, ההצעות, וגם עם הביקורת באשר היא.
כי גם אם יש לכם משהו פחות טוב להגיד לי, אתם תמיד עושים את זה בצורה כל כך חברית ונעימה. כל אחד ואחת מכם.
הרגשתי ברת מזל ואני עדיין מרגישה ברת מזל שאתם העוקבים שלי.
אני מרגישה שאני מכירה אתכם למרות שכמעט את כולכם מעולם לא פגשתי פנים מול פנים.
ועכשיו, קציצות!
הקציצות היום הן על בסיס כרובית, הם נטולת גלוטן והן סופר רכות.
נהדרות גם בטיגון, גם באפייה, וגם עוברות הקפאה בקלות.
תהנו וחג שמח 🙂