היי חברים
אני די מתרגשת מהמתכון הזה אז אני כנראה הולכת לחפור פה עכשיו ממש 🙂
אתם פשוט לא מבינים מה עובר עליי!
בניגוד לפסח, שאתם חייבים להודות שהוא פשוט סיוט מתמשך, בו נדדה שנתי בניסיונות למצוא תחליפים לכל מרכיב אפשרי בעולם ואיכשהו לעשות את זה טעים….
לקראת שבועות אני באטרף מסוג אחר. אני לא ישנה בלילה, אבל אתם יודעים למה? כי יש לי יותר מידי רעיונות למתכונים!
איך מצליחים להכין את כל הדברים שאני רוצה להכין עד שיגיע ערב החג?
וגם לא סיפרתי לכם אבל ביום רביעי אנחנו יורדים לסיני לשבוע מה שאומר שיש לי בדיוק שבוע להכין את כל המטעמים שאני זוממת להכין לכם.
ומה שמצחיק בכל הסיפור הזה זה שהכל כל כך ספונטני.
כל בוקר יש לי רעיון חדש ואתמול מצאתי את עצמי מכינה 3 מתכונים טבעוניים שונים אחד אחרי השני… מי שעוקב אחרי בסטורי באינסטגרם ללא ספק חשב שאיבדתי את זה.
ואתם יודעים מה עוד מצחיק? שהבלוג מלאאאאא במתכונים טבעוניים מדהימים שמתאימים לחג הזה ככה שבין כל המתכונים החדשים, אני גם הולכת להעלות לכם לקט מטורף.
יאאאאא.
טוב רגע רגע, אבל בואו שניה נדבר על היום.
אז מה שקרה היום זה, שפתאום חשבתי לעצמי… אמממ, כל המתכונים הטבעוניים לשבועות אלו מתכונים לעוגות טבעוניות, מתכונים לפשטידות טבעוניות, מתכונים לקנוחים טבעוניים כאלו ואחרים, פה ושם יש גם איזה מתכון טבעוני ללזניה או רביולי…
אבל מה עם נגיד… פשוט גבינה טבעונית?
פשוט גוש של גבינה, שמנמנן, מגרה, מלא בטעם, סקסי ואירופאי להפליא. כזה ששמים על השולחן עם ענבים, קרקרים וכוס יין בצד?
כזה שמזכיר לי את לונדון?!
אז כזה.
ועכשיו… אתם מכירים אותי נכון? אני לא רק רוצה שיהיה לכם טעים, אני רוצה גם שיהיה לכם קל.
אז החלטתי שלא משנה מה, אני לא משתמשת בשום חיתול בד להכנת גבינות (שם גרוע ביותר אם אתם שואלים אותי), ואני לא מכינה מתכון טבעוני שלוקח 24 שעות של המתנה עד שיהיה מוכן ובקיצור- אני לא מסבכת את הדברים.
אז נכנסתי למטבח ואמרתי לעצמי לא משנה מה, עוד שעה וחצי אני אוכלת את מה שאני מכינה.
ומעשה שהיה כך היה.
אוי אוי חברים, כמה שזה טעים, כמה שזה מרשים, כמה שזה מושחת ומפנק… קשה לתאר.
גבינת צ'דר טבעונית בשלושה טעימים מדהימים, תזהרו זה מאוד מאוד ממכר.
אני מתרגשת!!!!