היי שבוע טוב לכולם.
אני מקווה שעבר עליכם סופ״ש מהמם. היתה שמש כל כך יפה!
אני ומתן עשינו פיקניק בפארק הירקון ואני כמובן נסחפתי לגמרי והכנתי ממש הרבה סלטים והפתעות.
אבל נהינו מכל ביס.
חוץ מזה הספקתי לנוח ולתכנן את כל המתכונים הכייפים שיעלו השבוע.
ואני במיוחד שמחה מהמתכון שעולה היום.
שהוא בהשראת חברים טובים.
אתמול בערב, באו אלינו חברים לארוחת ערב.
הם חברים ממש טובים וממש חדשים שנכסנו לחיים שלנו יחסית לא מזמן אבל כשיש חיבור אז יש חיבור 🙂
בכל מקרה, אתם בטח יודעים אני מאוד אוהבת לארח, וכשאני מארחת אני בדרך כלל די מפציצה…
אז כשהוחלט שהולכת להיות פה ארוחה איטלקית טבעונית ידעתי שהולך להיות פה ממש ממש שמח.
עוד משהו שידעתי זה שאני ארצה לחלוק אתכם את כל מה שאני אכין ולכן… קמתי בשבע בבוקר כדי לא רק להספיק להכין הכל אלא להספיק גם לצלם, לערוך, לכתוב (3 מתכונים שונים!) פלוס קינוח.
אז מה היה לנו?
סלט ירוקים שרי וצנוברים, מרק מינסטרונה וקרוטונים (שעולה שבוע הבא) טירמיסו מהבלוג לקינוח וגולת הכתורת-
קנלוני גבינה טבעונית ותרד, מוקרם עם גבינת מוצרלה ששוחה ברוטב עגבניות.
היה לנו ערב נהדר פה אתמול, בקבוק יין, אנשים מהממים, אוכל טוב.
ואתם הרווחתם מתכון טעים במיוחד מהמטבח האהוב עליי בעולם.
איזה כיף 🙂