היי חברים!
כמו שהבטחתי, למרות שאנחנו שבוע בסיני, הכנתי לכם מלא הפתעות מדהימות לכבוד שבועות.
אבל רגע לפני שנדבר על הקיש המושלם הזה רציתי להגיד מילה על הנסיעה.
הרבה מכם שאלו אותי איך אני מנהלת את הזמן שלי כשאני נוסעת וגם חלקכם שאלו איך אני סבבה עם לנסוע לסיני.
האמת שלא הרבה שאלו אם אני מפחדת לנסוע שזה מאוד משמח 🙂
אז רציתי להגיד כמה דברים-
דבר ראשון כשעובדים מהבית ואתה הבוס של עצמך זה ממש חשוב לשמור על סדר (לפחות בעיני ובשבילי) ולכן לפני כל נסיעה יש לי ממש לו״ז של לפני נסיעה.
זה אומר שכל המתכונים מוכנים ומצולמים מראש, שכל התמונות ערוכות, שהוידיאו ערוך ומוכן וכל מה שנשאר לי זה רק ללחוץ- פרסם.
אם הייתי עובדת בתור שכירה והייתי נוסעת לחופש, כנראה שהייתי מכבה את הפלאפון בחופשה.
אבל אני חייבת להגיד לכם שההיתרונות של לעבוד מהבית הם כל כך גדולים, שזה שצריך להיות מחובר פה ושם גם בחופשה זה כל כך בקטנה בשבילי.
ולגבי סיני- אני ומתן נוסעים לסיני פעמיים בשנה. זה מקום קסום, קסום ומיוחד במינו ואני חוזרת משם תמיד מלאה באנרגיות נקיות ויפות 🙂
ועכשיו לקיש! שאלתי אתכם ברשתות החברתיות איזה מתכונים טבעוניים הכי מתחשק לכם לכבוד שבועות.
אז ברור שמלא מכם אמרו עוגות אבל גם ממש לא מעט אמרו קישים ופשטידות.
יש לא מעט קישים ופשטידות בבלוג אבל אני, בתור חובבת גדולה מאוד של בצקים ומאפים, תמיד אשמח להכין עוד ועוד.
החלטתי להכין לכם מתכון ממש קל אבל ממש ממש טעים.
הבצק הוא בצק פריך עם עשבי תיבול והמילוי יאמי! גבינות טבעוניות, עגבניות שרי, זיתים ועוד כל מיני דברים טעימים.
יצא טעם איטלקי וכל כך מפנק.