היי היי!
בהחלט מוזר להעלות פוסט יום אחרי יום אבל תכלס גם ממש כיף.
והיום עולה מתכון מקסיקני- אה!
אם תשאלו אותי, יש מחסור לא קטן באוכל מקסיקני טבעוני טוב בתל אביב (ובארץ) ובעקבות כך פתאום הבנתי שגם יש מחסור במתכונים טבעוניים לאוכל מקסיקני בבלוג.
וכשאני מגלה שיש מחסור אני ישר רצה לתקן 🙂
ההשראה למתכון הזה הגיע מכיוון די מפתיע.
לי ולמתן אין טלויזיה בבית, כבר שנים שאין לי טלויזיה בבית וכשאני מנסה להזכר איך זה היה כשהיתה לי טלויזיה בבית (אצל ההורים תכלס) או כשאני בבית של אנשים עם טלויזיה, זה מרגיש לי כל כך זר…
אז כשבא לנו לראות איזה סרט טוב או סדרה טובה אנחנו רואים מה שמתחשק לנו בלפטופ.
אני באופן ככלי בעיקר אוהבת סרטים או סדרות שמבוססות על מקרים שקרו במציאות (או פנטזיה מוחלטת כמו משחקי הכס- כל מה שבאמצע לא מעניין אותי אלא אם כן זה שנון מאוד ומצחיק מאוד כמו לדגומא High maintenance)
אז כך קרה שאני ומתן ראינו את Narcos מההתחלה ועד הסוף וברגע שיצא Narcos Mexico ראינו את כל הפרקים בסופ״ש אחד… מה שנקרא Binge 🙂
בקיצור… אחרי 10 פרקים של סדרה שכולה במקסיקו, התחשק לי אוכל מקסקיני, יאמ יאמ.
החלטתי ללכת על מנה שהיא גם טעימה, גם משביעה וגם עשירה בחלבון והכנתי מתכון לצ׳ילי קון קרנה טבעוני.
הוא יצא ממש ממש מפנק, עם מלא הפתעות בפנים ומה שהכי כיף?
כל כך קל להכין אותו.
יאללה לכו להכין ואם עוד לא ראיתם Narcos זה בהחלט הזמן!
אדיאוס מוצ׳אצ׳וס.