היי חברים ונשיקות מהודו.
אז אני ומתן הגענו לפה בדיוק לפני שבוע.
כל כך כיף לחזור לפה. תמיד כיף לי לחזור לפה, לא משנה מתי ובאיזו תקופה בחיים.
הודו תמיד עושה לי סדר. עושה לי טוב בלב.
חזרנו למקום שאנחנו כל כך אוהבים. לחדר הקבוע שלנו עם הנוף להרים.
הכרנו פה כבר מלא חברים חדשים מרחבי העולם ויש אינסוף צחוקים.
חוץ מזה שמחתי לגלות שבשלוש שנים שלא הייתי כאן האיזור הזה (עמק דראמסללה) נהיה אפילו יותר טבעוני מפעם אחרונה שהייתי כאן.
ברצינות שיש לי כל כך הרבה מה לאכול שאני לא מספיקה לנסות את הכל. והכל כל כך טעים! אם אתם באינסטגרם, אני מפרסמת שם מלא וידיאו ותמונות של כל דבר שאנחנו עושים, אז שווה לעקוב! ?
יש לי פה כמה חברים מקומיים שאני מכירה כבר שנים.
כל פעם שאני פה אני מלמדת אותם עוד מתכונים טבעוניים להכניס לתפריטים במסעדות שלהם כאן.
אם אתם בצפון הודו בבאגסו, אז לדוגמא, הפלאפל אצל סנואו זה מתכון שלי… ☺️
השבוע שוב כהרגלי אני הולכת לעשות יום בישולים שכזה ואני הולכת ללמד את סאנסו מתכון למלבי טבעוני ואת המתכון המושלם מהבלוג לפנקייק טבעוני.
פה הם מחשיבים בלינצ׳ס כפנקייק ואני הולכת ללמד את סאנסו להכין ערימת פנקייקים טבעוניים כמו שצריך- שמנמנים, אווריריים ומפנקים.
חוץ מזה, הודו נהדרת. כבר היינו בסדנת שתיקה של יומיים, טיילנו מלא, אכלנו מלא ופשוט כיף.
עם כל זאת מוזר לי להיות רחוקה מהבלוג. למרות שאני מחוברת לגמרי, עונה על שאלות, משתפת בלי סוף באינסטגרם ופייסבוק, אני עדיין קצת רחוקה.
זה אומנם מוזר אבל מרגיש לי שזה גם ממש טוב לעשות את הריסט הזה. לקבל השראה, לנוח, לנשום.
בכל מקרה אם שאלתם אותי שאלה באיזו מדיה ועדיין לא עניתי זה פשוט כי אני בזמני הודו, עמכם הסליחה ?
ונחזור למתכון של היום? אז בשבוע האחרון, קיבלתי מכם מלא מלא הודעות עם תמונות של דברים שהכנתם לחג מהבלוג וזה ממש ממש שימח אותי!
וגם היום עולה פוסט בסימן חגים.
זה פוסט שכבר הרבה זמן אני מחכה להעלות כי הוא מכיל בתוכו מדריך להכנת בצק שמרים טבעוני מושלם, וגם יש לו סרטון בערוץ יוטיוב החדש- https://youtu.be/VnW0vLWyNdQ – ככה שאתם תוכלו ממש לראות איך אני מכינה בצק שמרים טבעוני וכמה זה קל. יש!
זה מתכון שמתאים לארוחה מפסקת ומתחלת אם אתם צמים, הוא מתאים גם לסוכות ובעיני הוא מתאים לכל יום בשנה כי הוא כל כך מפנק וטעים.
תהנו מלא ואני מתגעגעת אליכם!