היי חברים יפים.
מה נשמע? איך עובר השבוע הכאילו חורפי אבל לא באמת? 🙂
אצלי בהחלט מעניין…
מחר אני טסה לשוודיה, כידוע.
אני לא יודעת כמה אני מוכנה באמת.
נגיד 4 מעלות שם ואין לי מגפיים… וגם יש לי עוד לא מעט דברים לעשות לפני הטיסה וגם לסיים את כל מה שיש לי להכין לנסיעה עצמה.
אבל אני די בזרימה!
אז חשבתי לעצמי… שבא לי לחגוג לא רק את הנסיעה לשוודיה אלא גם את תחילתו של החורף.
היה בא לי משהו באמת מפנק. אבל באמת. וגם שוודי!
אז עשיתי קצת גוגול לקינוחים שוודים ופתאום נתקלתי בעוגת שוקולד ויין אדום שנראתה מטורפת.
אמרתי לעצמי שאני אפילו לא נכנסת למתכון, אני פשוט הולכת להכין עוגת שוקולד טבעונית ויין משל עצמי.
חזרתי הביתה מצויידת ביין אדום ושוקולדים והתחלתי לעבוד.
אני לא חושבת שהיא יכולה לצאת יותר טוב ממה שהיא יצאה.
היא גבוהה כל כך וכל כך יפה ומרשימה ואתם לא תאמינו כמה קל להכין אותה.
השילוב של היין והשוקולד יצר פה פינוק אחר.
וזו שזו עוגה שוודית מסורתית (מסתבר!) בכלל סגר לי את פינת החגיגות.
אז… אני טסה אחר הצהריים, אני משאירה אתכם פה עם העוגה הנפלאה הזו עד שאני חוזרת ביום שני בערב.
אני מקווה שתכינו לסופ״ש הקרוב ותהנו מכל ביס.
צ׳או, נשיקות!