שלום לכולם.
תחילתו של שבוע חדש והיום אני סוג של מגשימה חלום.
יש אנשים שרוצים להרוויח מלא כסף, יש אנשים שרוצים לטפס על הרים גבוהים ממש, או לרוץ ממש מהר, יש אנשים שרוצים להיות ממש מפורסים…
ויש אנשים שהחלום שלהם הוא להכין עוגיות שוקולד צ'יפס ששמים בתנור בכדורים קטנים ואז הן נמסות לצורה של עוגיה.
נכון זה אחד הדברים המדהימים?! אל תשפטו, כל אחד והחלומות שלו.. 😛
אז מה שקרה זה…
שאני כבר מלא (מלא!) זמן רוצה להכין כאלו עוגיות ואיכשהו זה הרגיש לי שזה יהיה בעייתי.
לא יודעת למה, אפילו בלי קשר לטבעוני או לא טבעוני. משהו בזה הרגיש לי לא אמין, כמו שמרים Lol
אז דחיתי את זה עד אין קץ.
ואז, ביום חמישי בשעה שמונה ומשהו בערב אני ומתן ישבנו לאכול ארוחת ערב במרפסת ודיברנו על היום שלנו.
מתן שאל אותי- הכל מוכן לסדנא מחר? ואני אחרי יום די ארוך אמרתי לו בגוואה- כן הכל פיקס.
ואז זה היכה בי- שכחתי להכין עוגיות לפינת קפה לסדנא! לאאאאאא.
השעה שמונה וחצי, המטבח נקי, הכל מוכן, כבר התקלחתי! אבל ידעתי שלקנות עוגיות אני לא אקנה, אז מהר מאוד מצאתי את עצמי במטבח.
עכשיו, יש שיגידו שבהתחשב בכל הנסיבות שסיפרתי לכם עכשיו, זה נגיד העיתוי הכי גרוע לעשות ניסויים עם עוגיות שאני חסרת אמונה כלפיהן.
מסכימה איתכם 🙂 אבל אבל אבל, התחשק לי ממש כאלו עוגיות לפינת קפה!
בקיצור, העוגיות הוכנו, מרוב לחץ ישבתי עשר דקות מול התנור ועקבתי אחרי כל שלב בחרדה גדולה שהנה הנה זה נהיה מרק והכל נהרס וזה לא נהיה עוגיות וזה נמס על כל התבנית.
אבל לא. העוגיות התחילו להשתטח מול עיני ואז, עצרו. כאילו הן ידעו מתי בדיוק הן נראות בצורה הכי מושלמת לעוגיה ואז נעצרו ונאפו להן לאיטן.
אושר.
העוגיות היו הצלחה מסחררת ונגמרו בסדנא עוד לפני ההפסקה. אחרי ששמתי תמונה שלהן בסטורי באינסטגרם קיבלתי המון הודעות לגבי העוגיות והבנתי שהן בטוח עולות לבלוג.
אבל אני (משוגעת) חשבתי שעוד טעון שיפור ולכן אתמול ישבתי ושיפרתי את המתכון אפילו יותר ועכשיו יש בבלוג מתכון מוצלח ביותר לעוגיות שוקולד צ'יפס טבעוניות נמסות.
אני מקווה שתכינו ואני מקווה שתהנו ובבקשה שימו לב להערות לגבי אחסון העוגיות בתחתית המתכון.
אוהבת אתכם!