GIFT CARD התחבר/י

מוס שוקולד טבעוני וחמאת בוטנים


היי היי

טוב אז השבוע גיליתי תגלית מרעישה- אתם ממש, אבל ממש אוהבים בטטה!

ביום שני העליתי בצהריים את המתכון לקציצות הבטטה.

תוך פחות משלוש שעות היו כבר מעל ל 3000 ציפיות במתכון.

בימים שאחרי, קיבלתי המוני הודעות ותמונות מאנשים שהכינו את הקציצות.

ותוך 48 שעות מספר הציפיות במתכון עבר את ה 16,000.

משוגע.

אז אני ממש שמחה שאהבתם את המתכון.

כיף לי לראות ולשמוע שאתם מכינים ונהנים מהמתכונים. 🙂

והנה, לא הפסקתם לנשום וכבר עוד מתכון עולה לבלוג.

עברה לי בראש מחשבה שאחרי כל ההתלהבות מהקציצות אולי אני אתן לכם לנוח עם איזה מתכון רגיל כזה לסלט…

אבל…. משעמם!

אז במקום זה, הכנתי משהו מפוצץ!

ורגע, יש לי גם סיפור קצר.

מוס שוקולד טבעוני וחמאת בוטנים

ביום שני בא לבקר אותנו חבר מלונדון שלא ראינו שנה שלמה.

הוא הודיע שהוא בביקור בארץ ושאל מתי יש לנו זמן, יצא ככה שאותו היום היה הערב הפנוי היחיד שלנו.

עכשיו מה, אתם בטח יכולים לדמיין לעצמכם שכשחברים באים אלינו הביתה, יש איזו ציפייה, לגיטימית, שיהיה פה שולחן עם מלא אוכל.

אז כשאנטון הודיע שהוא מגיע, היו לי שעתיים לארגן ארוחה פלוס קינוח!

הכנתי מג'דרה וקציצות וכל מיני מסביב ואז נותר הקינוח.

מה עושים מה עושים? אין הרבה זמן, יש ציפיות, יש רצון לפנק ולהרשים….

מבט מהיר במקרר, רגע של מחשבה, ובום!

מוס שוקולד טבעוני עם חמאת בוטנים 🙂 🙂

מתכון שלקח לי חמש דקות להכין והוא גרף כל כך הרבה מחמאות שיום אחר כך הכנתי אותו שוב!

אבל הפעם, צילמתי, ערכתי, וכתבתי לכם מתכון.

תהנו, זה מושלם.

מוס שוקולד טבעוני וחמאת בוטנים

מוס שוקולד טבעוני וחמאת בוטנים


הכנות
5 דקות
בישולים
ללא
מתי מוכן
עוד שעה קרור

מה צריך

מוס שוקולד (3 כוסות מוס)

1 חבילה טופו משי (340 גרם) – טופו משי בלבד לא טופו קשה!

150 גרם שוקולד מריר איכותי מומס

1 כפית תמצית וניל

1 כף אבקת קקאו

2-4 כפות סוכר חום / מייפל / סילאן

חמאת בוטנים וקישוט

1/2 כוס חמאת בוטנים אורגנית (הן נוזליות ולכן מתאימות)

2-3 כפות בוטנים קלויים מרוסקים

מה עושים

מוס שוקולד

להניח את כל מרכיבי המוס (בלי חמאת הבוטנים והבוטנים) בקערה צרה ועמוקה

בעזרת בלנדר מוט לעבד למשחה חלקה

לעבד לפחות 2 דקות רצופות בכדי ליצור קציפה

להעביר לכלים לבחירתכם

חמאת בוטנים וקישוט

להעביר מעל מוס השוקולד, חמאת בוטנים בנדיבות

לקשט בבוטנים

להניח במקרר לשעה לפחות להתייצבות

להגיש קר יש מהמקרר

המרות והערות:

  • את חמאת הבוטנים אפשר להחליף בכל חמאת אגוזים אחרת (אגוזי לוז יאמי!)
  • אתם יכולים להוסיף עוד סוכר אם אתם אוהבים
  • את הטופו אני לא ממליצה להחליף, זה לב המתכון


בית ספר וירטואלי לבישול!

עקבו אחרי באינסטגרם

קבלו עדכונים טעימים

    רוצים ללמוד
    לבשל טבעוני?
    מגוון סדנאות בישול
    מחכות לכם כאן-
    לפרטים נוספים