GIFT CARD התחבר/י

מוס שוקולד טבעוני


יאבאלה אני מעלה מתכון בעשר בלילה!

בחיים לא עשיתי כזה דבר, מה אתם אומרים? הזוי? לגיטימי? למי איכפת העיקר שיש מוס שוקולד?? 🙂

היה לי את אחד השבועות הכי פסיכים שהיו לי לאחרונה ובמיוחד במיוחד היום.

היום התכוננתי כל היום לאירוע התרמה ענקי שמתקיים מחר עם כל נשות הקולינריה הכי גדולות ומדהימות בארץ.

אני בטוחה שכבר ראיתם מלא מלא סטורי ופוסטים על זה בכל רחבי הרשת כי זה אירוע כל כך מתוקשר.

מוס שוקולד טבעוני

קוראים לו ׳אחת אחת׳ ומה שבעצם קורה זה שכולנו מכינות מנות אהובות מהבלוגים שלנו ואתם יכולים לבוא לקנות ולפגוש אותנו וכל ההכנסות נתרמות לעמותה לנערות בסיכון.

זה ממש ממש מרגש!

לכבוד המאורע אני הכנתי לא פחות מ 80 מאפינס! בארבע טעמים שונים-

דאבל שוקולד

טירמיסו

וניל תותים

מייפל קינמון

יאמי יאמי יאמי!

מוס שוקולד טבעוני

אני אישית לצערי הרב ממש ממש לא אהיה שם פיזית כי אני מעבירה את השיעורים שלי בקורס קונדיטוריה של דניאל השבוע ומחר זה השיעור השני.

כמובן שזה הכי כיף ומשמח אבל גם ממש מצער אותי שאני לא אהיה פיזית באירוע.

אבל! אני שולחת שלל מטורף הישר לשם והולכים לחכות לכם 40 מארזים שבכל מארז 2 מאפינס מעשה ידי.

תגיעו, יהיה כיף 🙂

ועכשיו, בואו ניגש לעניין שלכבודו התכנסו כאן בתשע וחצי בלילה? מוס שוקולד טבעוני! כן כן כן.

חמישה מרכיבים וזה כל הסיפור ויש לכם חג אהבה הכי טעים ובלי פשרות.

הזדמנות טובה להגיד לכם שאני מאוד מאוד מאוד אוהבת אתכם.

נשיקות!

מוס שוקולד טבעוני

מוס שוקולד טבעוני


הכנות
20 דקות
בישולים
ללא
מתי מוכן
עוד 5 שעות (קרור)

מה צריך

מוס (4 צנצנות של 200 מ״ל)

180 גרם שוקולד מריר

1/4 כוס חלב שקדים / סויה

1 כוס מים מקופסת שימורים של גרגרי חומוס

½ כפית כל מרכיב: חומץ, תמצית וניל

1 כף סוכר / אבקת סוכר

לקישוט

תותים

שוקולד מריר מגורד במגרדת

מה עושים

מוס

בקערית להניח שוקולד וחלב שקדים

להמיס במיקרו (או בבאן מארי) ולערבב עד שאחיד

לקרר 10 דקות

בקערת מיקסר (או עם מיקסר חשמלי ידני) להניח מי חומוס וחומץ

להקציף בערך 3 דקות עד שמתקבל קצף אחיד ויציב

להוסיף סוכר ותמצית וניל ולהקציף 10 דקות שלמות (אין חשש להקצפת יתר או התפרקות)

הכנה

להעביר כף גדושה של הקצף לשוקולד ולערבב בעזרת מרית עד שאחיד

להעביר את כל השוקולד לקציפה ולערבב טוב טוב בעזרת מרית (הנפח ירד משמעותית אל תבהלו)

להעביר לכלי הגשה ולהניח במקרר לפחות 5 שעות

להוציא מהמקרר, לקשט בתותים ועוד קצת שוקולד מגורד ולהגיש מיד



הערות והמרות:

  • למען האמת אני לא רוצה שתשנו כלום במתכון הזה 🙂
  • לא ממליצה על מי בישול של חומוס, משמעותית עדיף שימורים
  • אין בעיה אם יש מלח בשימורים זה לא מורגש

בית ספר וירטואלי לבישול!

עקבו אחרי באינסטגרם

קבלו עדכונים טעימים
רוצים ללמוד
לבשל טבעוני?
מגוון סדנאות בישול
מחכות לכם כאן-
לפרטים נוספים