היי דרלינגס 🙂
אני קצת מרגישה רע שאני מעלה את המתכון הזה…
אני יודעת שחלק מכם היו מעדיפים שלא תהיה לדבר המושחת הזה גירסה טבעונית ושפויה.
ובטח לא הייתם רוצים שהיא גם תהיה נטולת גלוטן ככה שלא יהיה לכם שום תירוץ למה לא להכין את זה!
סוף סוף…. קראק פאי טבעוני.
פעם ראשונה ששמעתי על הקינוח הזה היתה בערך לפני חצי שנה.
בסוף סדנא שהעברתי ניגשו אליי שתי בנות ואמרו לי שזה החלום שלהן שאני אכין מתכון טבעוני לקראק פאי.
נאלצתי להגיד להן שאין לי מושג מה זה ותוך דקה כבר הייתי בגוגל.
חשכו עיני. 100000 גרם חמאה, 7895 חלבונים, 309 כוסות סוכר…. נשמע טוב בגדול חחח…
הנחתי את המחשבה על הפאי הזה בצד.
אבל אז, כאילו ידעתם שיש פתח, כל שבוע בערך קיבלתי ממישהו מכם הודעה- את יכולה לעשות מתכון לקראק פאי?!
וכל פעם שעשיתי סקר באינסטגרם איזה עוגה אתם רוצים לפחות 10% ביקשו קראק פאי.
ואז, השבוע, נטלי המהממת מהבלוג עוגיו.נט שהיא כידוע חברה טובה, העלתה מתכון שכזה ושוב קיבלתי גל של הודעות.
אז אמרתי לעצמי- טוב די, יאללה, אנחנו עושים את זה!
בגלל שמעולם לא אכלתי קראק פאי (רגיל או טבעוני) לא היה לי ממש מושג למה אני מכוונת.
למזלי נטלי נרתמה למשימה והסבירה לי מה המרקם והטעם שאני מכוונת אליו.
מפה לשם- בום! קראק פאי טבעוני ללא גלוטן! גירסה שפויה לעוגה לא שפויה בעליל.
שמחתי לעזור 🙂
אה רגע- יום שישי אנחנו נוסעים לשבוע לסיני אבל אל חשש, כמו תמיד כל הפוסטים וכל המתכונים מוכנים לכם ורק מחכים לעלות. יאיי.