GIFT CARD התחבר/י

גבינה לבנה טבעונית


שלום חברים

מה שלומכם? איך היה הסופ"ש?

אצלי ממש ממש עמוס. כל כך עמוס שכמעט לא הספקתי להכין את הפוסט הזה.

אני עובדת בפול פאוור על ערוץ היוטיוב. זה כזה כיף!

המצלמה החדשה פשוט מטורפת, אני נהנית מכל רגע לצלם איתה, ללמוד לעבוד איתה, לשחק איתה.

איזו מצלמה מדהימה ואיזו עדשה מהממת.

בגלל שהכל כל כך חדש לי, יש לי הרבה מה ללמוד, אז הימים שלי עוברים בהרבה ניסוי וטעיה.

אני לומדת לא רק לצלם וידאו כמו שצריך אלא בכלל- על איך לפתוח ערוץ יוטיוב עם כל המסביב, ויש הרבה מסביב.

היום לדוגמא, הכנתי 3 וידיאוים שונים, 3! זה ממש הרבה. אבל כל כך כיף לי שאני לא מצליחה להפסיק.

עכשיו נגיד 22:15 בלילה, ורק עכשיו הצלחתי לשבת ולכתוב את הפוסט שעולה מחר.

גבינה לבנה טבעונית

השבוע הזה פשוט פסיכי… מחר על הבוקר אני נוסעת לירושלים (!) ליום כיף עם האחת והיחידה אפרת ליכטנשטט (מהבלוג המהמם אז מה את עושה כל היום).

ביחד אנחנו מכינות לכם הפתעה מאוד מאוד משמחת…

אז מחר- ירושלים.

ביום שלישי אני נפגשת עם בחורה מקסימה שהכרתי לפני כמה שבועות שרק התחילה את דרכה בתור בלוגרית.

היא באה אליי לקבל השראה, ללמוד קצת ולבשל ביחד מתכונים יפים לחג האהבה 🙂

חוץ מזה יש סדנאות, פוסט של חמישי ועוד מלא מלא וידיאו! קיצור טירוף.

בין כל זה יש לציין שחם לי ממש. כזה חם לי שאני לא מסוגלת לחשוב על אוכל חם.

למען האמת כל מה שמתחשק לי לאכול זה טוסט עם גבינה לבנה טבעונית וירקות.

גבינה לבנה טבעונית

אז היום לקראת הצהריים שהתחלתי לארגן לעצמי את הגבינה הלבנה הטבעונית שלי שאני מכינה לפחות פעם בשבוע חשבתי לעצמי- רגע רגע רגע, איך זה לא בבלוג?

עצרתי הכל, שיניתי תוכניות והחלטתי שזה הפוסט שעולה מחר לבלוג!

הרי בטוח גם לכם חם, ובטוח גם אתם רוצים דברים קרים וקלילים נכון?

ומה יותר טוב ממתכון לגבינה טבעונית מחמישה מרכיבים בלבד? קלילה, קרמית, חמצמצה וקטיפית?

ומה הכי כיף? חמש דקות הכנה, זה הכל.

יאללה, רוצו להכין ושיהיה יום מהמם 🙂

גבינה לבנה טבעונית

גבינה לבנה טבעונית


הכנות
5 דקות
בישולים
ללא
מתי מוכן
5

מה צריך

גבינה (300 גרם)

2/3 כוס שקד פרוס קלוף (מושרים ל5-6 שעות- הערה בתחתית המתכון)

1/3 כוס קשיו (מושרים ל5-6 שעות)

מיץ מלימון אחד טרי

1 כפית משחת מיסו לבן (לא חובה!)

מלח על פי טעם

1 כוס מים

מה עושים

גבינה

בבלנדר להניח את כל המרכיבים

לעבד למשחה חלקה לחלוטין (4-5 דקות)

להעביר לכלי מתאים ולהניח במקרר לשעה לפחות

להגיש קר (לשמור בקרור עד 5 ימים)



הערות והמרות:

  • את השקד אפשר להחליף בקשיו
  • אפשר להוסיף כל מיני תוספות טעימות (עירית, שום שמיר, פלפל שחור גרוס, פסטו, עגבניות מיובשות וכו')
  • לגבינה בטעם קצת יותר צ'דרי אפשר להוסיף 2 כפות פתיתי שמרי בירה
  • אם יש לכם בלנדר חזק ממש (JTC, VITAMIX) אין צורך להשרות את השקדים / קשיו

בית ספר וירטואלי לבישול!

עקבו אחרי באינסטגרם

קבלו עדכונים טעימים

    רוצים ללמוד
    לבשל טבעוני?
    מגוון סדנאות בישול
    מחכות לכם כאן-
    לפרטים נוספים