היי היי!
יש יש יש יש, המרתון ממשיך ותאמינו לי אם אני אגיד לכם שאשכרה חיכיתי שנה לעבוד על המתכון הזה?
שנה שעברה היו לי (כמו השנה) מיליון רעיונות למתכונים טבעוניים לשבועות לבלוג ואיכשהו דווקא המתכון לגביניות לא נכנס.
שזה אחד הדברים הכי אהובים עליי בחג הזה.
אז חיכיתי וחיכיתי וחיכיתי והנה עברה לה שנה, שבועות שוב בפתח והגיע זמנן של הגביניות הטבעוניות.
איזה כיף.
רגע לפני זה אני רוצה להגיד לכם שהיה מדהים בסיני, נהניתי מכל רגע ואני כבר עובדת בשצף על פוסט חגיגי שיעלה על הנסיעה ואיך לטייל בסיני כטבעוני.
בפוסט אני אספר לכם על כל החוויות מהנסיעה הזו וכל קודמותיה ואני מקווה שאני קצת אעזור לכם עם איך להתכונן קולינרית לנסיעה.
ועכשיו לעיניינו- יאמי! אז ככה, אני לא יודעת מה יותר טעים, הבצק או המילוי, ברצינות שזה פשוט תענוג המתכון הזה.
אני כן רוצה לציין שאני בחרתי להכין מילוי של גבינה על בסיס אגוזים אבל אם בא לכם טעם גבינתי שיותר מזכיר את המקור, אני ממליצה לקרוא את האופציות שהוספתי בתחתית המתכון.
כך או כך, הן רכות, הן מפנקות, הן קטיפתיות והן פשוט וואו- גביניות שמרים מתוקות טבעוניות.
איזה חג הולך להיות לנו איזה! 🙂