שלום לכולם.
טוב, אמרו שירד גשם! אני לא יודעת מה איתכם אבל אני עם גופיה ומזגן.
קמתי בבוקר והיו סימני מחשידים שירד קצת גשם בלילה אבל עכשיו השמיים בהירים ויפים ואני לא רואה טיפה של גשם באופק.
אבל בגלל שאמרו שירד גשם, אני התכוננתי.
כבר מאתמול ששמעתי שאולי ירד גשם התחשק לי תבשיל.
חשבתי שזו הזדמנות נהדרת לחזור לסבב המתכונים ההודים שהתחיל כשחזרנו מהודו וממשיך עכשיו.
אז היום עולה לבלוג ולערוץ יוטיוב מתכון לדאל מקאני טבעוני.
אם אתם לא יודעים מה זה דאל מקאני זה בהחלט הזמן להכיר.
דאל מקאני זה בעצם דאל עדשים אבל הרבה הרבה יותר סמיך מדאל רגיל וגם מבוסס על שמנת וחמאה.
כשגרתי בלונדון היתה מסעדה הודית ממש ממש מגניבה והיפסטרית (כן כן) שהיינו הולכים אליה המון וזו היתה המנה האהובה עליי.
אז בעצם המתכון הזה הוא שיחזור של המנה מהמסעדה ההודית בלונדון ולא מהודו 🙂
הייתי קצת סקפטית שזה יעבוד אבל זה עבד- הקרם קוקוס ושמן הקוקוס עשו פה עבודה נהדרת והתוצאה יצאה ממש דומה למקור וממש מפנקת.
מה שהכי חשוב בתבשיל הזה היא הסמיכות והוא יצא סמיך להפליא אז אני ממש מרוצה.
חוץ מזה אני מקווה שהסופ״ש עבר עליכם בטוב אני ממש נחתי והתחלתי את השבוע פול פאוור עם מלא מתכונים ומלא רעיונות לבלוג לזמן הקרוב.
רציתי גם להגיד תודה על כל התגובות החמות והיפות על הפוסט על טוקיו שעלה אתמול.
לכתוב פוסט על עיר זה מלאן עבודה ואני ממש שמחה לראות שזה עוזר לכם ומעניין אתכם.
דבר אחרון… יש לי חדשות מרגשות, אבל אני אכתוב עליהם בפוסט הבא כדי שיהיה לכם למה לחכות 🙂
שיהיה שבוע מעולה ויאללה- גשם!!!