היי!
אני כבר ממש הרבה זמן רוצה לחדש את המתכון הזה.
מתכון שעלה לפני שנתיים וחצי, כשהבלוג עוד היה קטן.
מתכון ששבר את כל הכניסות לבלוג אי פעם.
מתכון שהיה נקודת ציון דרך לבלוג כי אחרי המתכון הזה הבלוג הפך מלהיות בלוג תינוק לבלוג לא כל כך קטן.
זה אחד המתכונים האהובים עליי בבלוג ודווקא לא בגלל השוקולד, שהרי אני לא כל כך אוהבת..
אלא בגלל שהוא מושחת, וקל להכין אותו, והוא גורם לכולם להגיד וואו.
אז עם תמונות חדשות ובקרוב גם וידיאו ביוטיוב למתכון אני שמחה לחדש ולרענן את המתכון האהוב הזה.
והנה קצת ממה שכתבתי פה אז, לפני שנתיים וחצי:
זהו, אני את שלי עשיתי. במבחינתי אני יכולה מהיום לא להכין יותר שום מתכון טבעוני.
הגעתי לשיא ה'קרירה' שלי 🙂
סתם, לא באמת… אני יותר מידי אוהבת לבשל בשביל לפרוש כל כך מהר אבל תקשיבו-
זה רגע שיא בבלוג הפוסט הזה.
המתכון הזה סגר לי פינה, חתיכת פינה.
אתם מכירים את זה שאתם בעצמכם לפעמים קצת סקפטיים?
'את זה אין סיכוי לטבען'… 'אוף איך אהבתי את המנה הזו לפני הטבעונות, באסה'.
אני בטוחה שכולנו לפעמים מרגישים ככה, ולא כי אנחנו רוצים לאכול אוכל לא טבעוני (אני רחוקה מזה שנות אור) פשוט כי היו מנות, לפני הטבעונות, שגם אהבנו מאוד וגם הן היו נגישות וקלות להכנה.
כמו נגיד, עוגיות שוקולד ענקיות? כן כן כן. בדיוק.
העוגיות האלו קלות להכנה, כל מה שצריך זה קערה אחת ותוך 20 דקות הן כבר מוכנות.
איזה כיף!
ממליצה לנסות בהקדם האפשרי ולספר לי איך יצא.