בוקר טוב!
היי היי, היום התחלתי את הבוקר שלי ממש מוקדם.
אני צריכה להתארגן ולהכין המון המון דברים כי מחר יש לי הפתעה בשבילכם… 🙂
בא לי כבר לגלות לכם אבל אני מתאפקת.
מי שכבר יודע- לא לגלות!
אז, מי שעוקב אחרי הבלוג יודע כבר שאני את הבוקר שלי מתחילה כמעט תמיד עם שייק ירוק.
זה שייק מעולה שאני ממש אוהבת ואני כבר שנה וחצי מתחילה איתו את היום שלי.
מידי פעם אבל, מתחשק לי משהו אחר.
ואני נוטה לעשות רק דברים שעושים לי טוב אז אם מתחשק לי- מתחשק לי!
הבוקר קמתי עם חשק למשהו מוזר.
כן, כן התחשק לי כריך עם סלט ביצים טבעוני.
עכשיו, בואו נעשה סדר- לפני הטבעונות, אם יש דבר שסלדתי ממנו זה היה ביצים קשות.
מאז שהייתי ילדה זה משהו שלא הייתי מסוגלת לחשוב בכלל על לאכול ובאמת שיש לי מזל שההורים שלי כל כך זורמים עם החיים כי אני לא יכולה לדמיין שמישהו היה מכריח אותי לאכול לבן קשה של ביצה.
אבל (זה היה ברור שיהיה אבל) בפעם הראשונה שנסעתי ליפן, אי פעם מזמן כשעוד הייתי רק צמחונית, נתקלתי במשהו מדהים.
בסופרים יש מקרר של כריכים יפניים, רובם ככולכם מכילים אי אילו חיות או פירות ים ובין כל אלו יש שני כריכים צמחוניים- אחד עם חמאת בוטנים ואחד עם סלט ביצים.
וכשאין ברירה ובכל דבר יש דגים, שרימפס, בייקון וביפ, נאלצתי לנסות את כריך סלט הביצים.
ולא תאמינו- זה הכריך הכי טעים שאכלתי בחיים שלי!
הוא נהיה החבר הכי טוב שלי בחודשים הראשונים ביפן כשעוד לא ידעתי את השפה כמו שצריך ולא ידעתי להזמין אוכל צמחוני.
היום, בהסתכלות לאחור, אחרי כמעט עשור של טבעונות זה נראה לי מצחיק שנהניתי מסלט ביצים.
אבל וואלה החיים לא צפויים והיום בבוקר קמתי והיה בא לי כזה כריך רק טבעוני.
אז מה, לא נכין? נכין!
יצא מדהים 🙂
הסלט הרבה פחות שומני מסלט ביצים רגיל כי אין בו מיונז, אבל בעיני הוא נהדר ככה.
אני נהניתי מכל ביס ואני כל כך שמחה שיש לי עוד צנצנת שלמה במקרר.
תהנו.