גבינה בולגרית טבעונית


(*הפוסט שופץ ושודרג ב 02/01/19)

היי לכולם ושבוע נהדר.
דבר ראשון סליחה שהפוסט לא עלה ביום שבת כרגיל, איכשהו השבוע הזה היה כל כך עמוס שלא הספקתי להכין את הפוסט לפני הסופ"ש ולכן קיבלתם פוסט תחילת שבוע שכזה 🙂
דבר שני, כמה מילים על הפוסט של שבוע שעבר.
מי מכם שנתקל בפוסט הקודם… הפוסט משבוע שעבר של הארטיקים שבר כל שיא אפשרי שהיה אי פעם בבלוג.
הפוסט הזה נצפה ברשת ע"י קרוב ל 10,000 איש, היו לו את הכי הרבה צפיות, הכי הרבה כניסות, הכי הרבה לייקים והכי הרבה שיירים מאז שהבלוג עלה לאוויר. זה די מטורף ודי מחמיא ודי משמח אותי. אני עדיין קצת בהלם.
אז רציתי להגיד לכם תודה, על זה שאתם כאלו חמודים ואוהבים ותומכים ומפרגנים. תודה תודה תודה.
ומה עושים אחרי כזה פוסט שכולו שחיתות ושוקולד וגלידות? מאזנים!
איך מאזנים? מכינים סלט…

סלט קייצי עם גבינה בולגרית טבעונית

יש שילובים שתמיד גורמים לי לתהות- מי הראשון שעירבב את שני הדברים האלו יחד וחשב לעצמו- וואלה, זה טעים.
לדוגמא- שוקולד ובייגלה, סלרי וחמאת בוטנים, אננס ופיצה, אבוקדו ואגבה וכמובן המוזר מכולם- אבטיח וגבינה בולגרית (טבעונית כן)
מוזר ככול שזה יהיה, אבטיח עם גבינה בולגרית טבעונית זה טעים.

זה טעים כמו סלרי וחמאת בוטנים ולמי שלא ניסה סלרי וחמאת בוטנים נא לגשת למטבח למלא סלרי במלא חמאת בוטנים ולהמשיך לקרוא את הפוסט בזמן שאתם מנשנשים את אחד הנשנושים הטעימים בעולם.

תודה אוסטרליה על דברים חשובים שלימדת אותי!

בקיצור- לא למי שלא אוהב שילובים מוזרים אתם יכולים להכין עם איזה ירקות שבא לכם- מה שחשוב פה תכלס זו הגבינה, והיא כל כך קלה להכנה וכל כך מפנקת שאין לי ספק שהיא תהיה טעימה לכם בכל סלט וכריך ואפילו פסטה 🙂

תהנו!

גבינה בולגרית טבעונית

גבינה בולגרית טבעונית


הכנות
5 דקות
בישולים
ללא
מתי מוכן
עוד יומיים (קרור)

מה צריך

גבינה

200 גרם טופו קשה

1/4 כוס כל מרכיב: מים, מיץ לימון, שמן זית

2 כפות חומץ תפוחים

1 כפית- אורגנו מיובש, מלח

מה עושים

גבינה

להניח את הטופו בתוך כמה ניירות סופגים או מגבת מטבח
ללחוץ חזק חזק עד שכל המים נספגים בנייר או במגבת

(לחזור על הפעולה עם נייר או מגבת חדשים במידה והם התמלאו מים)
לחתוך לקוביות ולהניח בצנצנת עם כל שאר המרכיבים
לסגור ולהניח במקרר ל 48 שעות לפחות

להגיש קר בסלט, כריך וגם על פסטה חמה



הערות והמרות:

  • לא חייב את האורגנו אבל זה נותן טעם מעניין ומיוחד
  • טופו כמה שיותר קשה יותר דומה לבולגרית, טופו רך יהיה יותר דומה לגבינת פטה

הסדנאות שלי

עקבו אחרי באינסטגרם

קבלו עדכונים טעימים