GIFT CARD התחבר/י

פוקצ'ה טבעונית


שוב יום שבת אז באמת רק קפצתי לפנק במתכון טיל!

חברים באים היום לאכול אצלנו ארוחת ערב…

אני כ"כ נהנית לארח בדירה החדשה, מבחינתי כל יום! 🥰

בקיצור, אנחנו עושים ארוחה איטלקית והתחלתי על הבוקר להכין את המאפים…

והראשון – פוקצ'ה טבעוניות עם עגבניות שרי ושום, זה כ"כ טעים!

יהיה לנו גם טירמיסו בכוסות אישיות, ניוקי צרוב, סלט קיסר ועוד ועוד.

אז עצרתי הכל רגע כדי להעלות לכן מתכון כי זה יצא כ"כ מוצלח.

תהנו! שבוע טוב לכולם!

פוקצ'ה טבעונית


הכנות
20 דקות
בישולים
30 דקות
מתי מוכן
עוד שעתיים (התפתחה)

מה צריך

פוקצ'ה (תבנית 30/20)

3 כוסות קמח לחם / קמח פוקצ'ה / סתם קמח לבן

1 כף שמרים יבשים

¼ כוס שמן זית

½ 1 כפיות מלח

½1 עד 2 כוסות מים חמימים

קישוטים ותוספות

¼ כוס שמן זית

חופן עגבניות שרי פרוסות

3 שיני שום פרוסות

חופן מלח גס

מה עושים

פוקצ'ה

לערבב את כל המרכיבים בקערה

ללוש רק כמה רגעים לאיחוד

לכסות ולהתפיח במקום חם שעה

להדליק תנור על 180 מעלות

לשמן תחתית של תבנית ברבע כוס שמן זית

להעביר את הבצק ולרדד בעזרת קצות האצבעות

לקשט בשרי, שום ומלח ולשפוך מעל עוד שמן זית בנדיבות

לאפות 30-40 דקות עד שזהוב

לקרר מעט ולהגיש (אפשר להקפיא כמובן)



בית ספר וירטואלי לבישול!

    עקבו אחרי באינסטגרם

    קבלו עדכונים טעימים

      רוצים ללמוד
      לבשל טבעוני?
      מגוון סדנאות בישול
      מחכות לכם כאן-
      לפרטים נוספים