היי היי היי!
טוב אז אני בהתרגשות שיא ולא יכולה כבר לחכות לספר לכם הכל.
אז ככה… לפני לא יודעת כמה זמן, מרגיש לי כמו מיליון שנה אבל זה בטח היה משהו כמו 3-4 חודשים, החלטתי לקנות מצלמה ועדשה חדשה.
עכשיו, אתם בטח חושבים, טוב נו יופי, זה מה הסיפור? הולכים לחנות וקונים, לא?
מי מכם שמבין בצילום בטח מחייך עכשיו לעצמו… לבחור מצלמה חדשה ועדשה חדשה זה סיפור לא פשוט בכלל!
ולמה? דבר ראשון כי זה עולה הון, הון תועפות. וכשקונים משהו כל כך יקר, צריך להיות בטוחים במאה אחוזים שקונים את הדבר הכי מדוייק.
דבר שני, מצלמה ובטח ובטח עדשה, למי שמצלם מאות תמונות בשבוע, זה ממש סיפור אהבה.
צריך להתאהב במצלמה, להתחבר אליה, להבין אותה, להרגיש אותה.
ובעיקר צריך לדעת למה צריך אותה ואם היא עונה על כל הצרכים והציפיות.
קיצור…… חשבתי ובדקתי והתייעצתי עם הרבה בלוגרים חברים מהעולם, וחשבתי עוד קצת ועוד קצת ועוד קצת עד שעברו 3 חודשים.
ואז אתמול מתן אמר לי יאללה, נלך ביחד? את לא חייבת לקנות רק בואי נלך ונראה (איזה בן אדם זה איזה!!!)
אז הלכנו, וכמובן שאחרי רבע שעה כבר עמדו על הדלפק המצלמה והעדשה שחלמתי עליהן כל כך הרבה זמן-
Canon 80D – Canon 24-70 2.8f
איזה כיף!!!!!!! 🙂 🙂 🙂
בנוסף גם קניתי רמקול, כי המצלמה הזו לא רק מעולה לתמונות סטילס אלא גם לוידאו, ואני סוף סוף יכולה להתחיל להשקיע את נשמתי בערוץ יוטיוב.
איזו התרגשות!
איך כל זה קשור למתכון של היום?
בדרך לחנות צילום ביגאל אלון, משום מה חלפנו על פני איזה 8 דוכנים שמגישים שניצל בבגט או בג'בטה.
חשבתי על זה ופתאום מאוד התחשק לי להכין שניצל טבעוני כזה לבלוג.
וכך היה- אחרי שקצת נרגעתי מהתתרגשות התפניתי להכנת המתכון.
המתכון יצא מעולה- הוא כזה קל להכנה שזה לא ייתכן, הוא ללא טיגון והוא טעים, אבל ממש טעים.
אז היום אתם מקבלים 2 טריטים- לא רק מתכון לשניצל טבעוני מעולה ממש אלא גם תמונות ראשונות מהמצלמה הפסיכית החדשה שלי.
יום משמח מאוד בבלוג!
שיהיה מלא בתאבון 🙂