אוקי זהו מבטיחה זה הפוסט האחרון השבוע 🙂
רגע לפני שאנחנו נכנסים לזון שקט ומכונס יותר, מתכון אחרון ליום העצמאות!
אחרי שעלו לא מעט מתכונים לדברים טעימים לשים על האש טבעוני, גם פה וגם ברשתות החברתיות, התחשק לי לפנק גם בקינוח.
יום העצמאות זה חג שהקינוח הוא ממש לא הדגש בו, אבל אני מוצאת שדווקא בגלל זה, אנשים מוצאים את עצמם פתאום עם כל האוכל הכבד הזה ובלי פתרון לקינוח קליל.
אז אל דאגה.
עכשיו, אני יודעת שיש כבר בבלוג מתכון למלבי אבל הפעם החלטתי ללכת על הקלאסיקה.
הכי פשוט, הכי נגיש, הכי קל והכי טעים.
אני רוצה לנצל רגע את ההזדמנות, פוסט אחרון לפני החג, להגיד לקוראים הטבעונים (ואולי גם לא הטבעונים) שאני יודעת שיום העצמאות זה יום מורכב ולא פשוט.
חג שקיבל את הכינוי- חג המנגלים, לא יכול להיות פשוט למישהו שבוחר באורך חיים טבעוני.
זה מביא איתו יותר התמודדויות מבדרך כלל, במיוחד אם זו השנה הראשונה שאתם טבעונים.
משהו בניגודיות, במיוחד מול משפחה וחברים הופך את היום הזה למאוד מורכב.
אז רציתי להגיד לכם שזה באמת יכול להיות קשה אבל משנה לשנה אני רואה את השינוי, יותר ויותר חברים ומשפחה מביעים סבלנות והבנה וכמות הטבעונים צמחונים בסביבה של כולנו רק הולכת וגדלה.
שלא נדבר על כמות האופציות המשוגעות שיש היום בסופרים בשביל על האש טבעוני.
אז תגיעו עם ראש מורם (אם אתם הולכים) תהיו עצמכם, תהיו עם האמת שלכם ותביאו את האוכל הטבעוני הכי טעים בעולם ותעשו את ההסברה הקולינרית המדהימה בתבל!
שיהיה חג עצמאות שמח, לכם, לסובבים אתכם, לכל בני האדם ולכל החיות כולן.