היי היי היי!
השבוע כל יום (!) הולך לעלות פוסט.
כן כן.
אנחנו בשבוע קצר שלמעשה נגמר ביום שלישי בערב ויש לנו הרבה מאוד מה להספיק עד אז.
כל מיני מתכונים לעל האש טבעוני ואולי גם איזה מלבי טוב ככה לסגור את החגיגה כמו שצריך.
יום העצמאות כידוע זה יום מורכב לטבעונים.
אני חייבת להגיד לכם אבל, שזה יום העצמאות השלישי שאני גרה בארץ מאז שחזרנו וזה פשוט לא יאומן איך הדברים משתנים.
כל שנה נוספים עוד ועוד מוצרים מעולים שסוגרים פינות לטבעונים וכל שנה זה נהיה קל יותר ויותר.
השנה לדוגמא- יש ביונד!!!! בינינו- מי צריך יותר מזה אה?
בכל מקרה גם השנה כמו בכל שנה, אני רוצה לעזור לכם לעבור את החג הזה הכי בכיף והכי טעים שרק אפשר.
והיום… היום עולה פוסט לשיפודים טבעוניים מטורפים באמת אבל.
איכשהו יצאו לי שיפודי עוף (פרגית או איך שלא קורים לזה 🙁 ) אפילו שמימי לא אכלתי שיפוד מכל סוג שהוא.
התמונות עצמן הפחידו אותי לגמרי כי זה נראה כמו בשר בקטע הזוי.
אבל לא, זה לא בשר כלל וכלל- זו פטריה, זה כל הסיפור- פטריה ברוטב, מי היה מאמין אה?
בגלל שמדובר פה בפטריה, אין חשש שהיא תתפרק על המנגל ואין חשש שהיא לא תחזיק ולא צריך להקפיא ולא צריך להפשיר.
זה בהליכה המתכון הכי בטוח והכי קל שהעליתי לכבוד על האש טבעוני ואני בטוחה שאתם הולכים ממש להנות.
ומי שאומר לעצמו, רגע רגע אבל מה עם איזה קבב?
אה… קבב? מחר!