היי היי!
הופה- פוסט בונוס ביום שלישי.
אמרתי לכם שהשבוע הזה הוא שבוע משוגע.
החג הזה עשה מלא בלאגן וכל הימים התפהכו אבל אתם רק מרוויחים כי הנה פוסט חדש ביום שלישי.
ומה היום? מאפינס מלוח ללא גלוטן 🙂
מה בעצם קרה פה… אני חושבת בערך חצי מהעוקבים של הבלוג ביקשו ממני מתכון ללחמניות כשרות לפסח.
עכשיו, אני מקשיבה לכם כידוע. אז הלכתי לנסות.
ומה אני אגיד לכם חבריי היקרים- לחמניות טבעוניות כשרות לפסח, לא משנה כמה נסיתי- זה פשוט לא משהו.
הרגיש לי שמי ששומר עדיף לו לחכות כמה ימים ולהנות מלחמנייה אמיתית מאשר להתפשר על דחוסה ומבאסת.
אבל אז אמרתי לעצמי, רגע… חייבים לחמניות? מה נגיד עם מאפינס?! אה!
אז החלטתי לקחת את המתכון של לחם הטחינה שבבלוג (שכולכם כל כך אוהבים) ולשדרג אותו.
התוצאה- וואי וואי וואי.
הם גבוהים, יפים, טעימים כל כך ולא להאמין שהם כשרים לפסח (יש גם אופציה לאלו שלא אוכלים קטניות)
אז לא התאפקתי והחלטתי שזה חייב לעלות כבר היום.
מתכון בונוס שווה ביותר אה?
יאללה לכו להכין 🙂