אה! נראה לי במשך השנים שהבלוג קיים קיבלתי עשרות בקשות להכין מתכון לגונדי טבעוני.
ונכון שאבא שלי פרסי אבל…
אין השפעה פרסית במטבח שגדלתי עליו ובחיים לא אכלתי גונדי. טבעוני או לא.
אבא של מתן (שגם הוא במקור מפרס) הכין לנו כמה וכמה פעמים גונדי טבעוני.
זה היה ממש טעים אז וואלה לגמרי הגיע הזמן שגם אני אכין!
אז היו כמה ניסיונות לבשל את הגונדי במרק…
ובסוף הגעתי למסקנה שכדי שהוא לא יתפרק הוא צריך להיות ממש ממש דחוס, ברמה שהוא כבר פחות טעים.
ולכן החלטתי בסוף לאפות לפני הבישול במרק.
כן, זה לא כמו המתכון המסורתי אבל בואו, במתכון המסורתי יש עוף 🤣
בקיצור, מתכון קל ומהיר וממש טעים למרק ולקציצות המסורתיות האלו.
אבא של מתן צריך להיות גאה בי אה?
תהנו.
פרסום ממומן בשיתוף מג׳ימיקס