שלום שלום לכולם!
אמרתי לכם שכל יום השבוע יעלה מתכון או לא אמרתי?
אז הנה, אחרי שאתמול עלו השיפודים, היום עולים קבבים טבעונים.
זה ממש מצחיק אותי להעלות את המתכונים האלו, לא רק כי אף פעם לא אכלתי בשר אלא כי גדלתי בבית שאף פעם לא עשו בו על האש.
אני לא מבינה בעל האש בשום צורה שהיא אבל אני כן מבינה במתכונים ואוכל טעים.
אז זה פחות משנה לי לאיזה אירוע ולכבוד מה מכינים, העיקר שיהיה טעים, מזין (רוב הזמן חח) וטבעוני.
וזה בדיוק לאן שכיוונתי עם המתכון לקבבים טבעוניים.
רציתי לעשות אותו פשוט יחסית ובלי הרבה שלבים ובלי יותר מידי חומרים.
חשוב לי שתשימו לב לכל ההערות שבתחתית המתכון אבל אני גם אוסיף על זה קצת כאן-
אני השתמשתי בתערובת טחון להכנת קציצות (כמו אלו של טבע דלי וכדומה) זה בדרך כלל חלבון מין הצומח עם קצת קמח ולפעמים תבלינים.
זה מאוד נוח לעבוד עם זה אבל אם לא מצאתם אתם תמיד יכולים לעבוד עם טחון מין הצומח שהוא יותר פירורים פירורים ואז תצטרכו להוסיף קמח ומים כדי לחבר את התערובת.
ממליצה במתכון הזה כן להשתמש בתערובת מוכנה כי זה פשוט ממש מקל על העבודה.
עוד המלצה מעולה- אתם יכולים להשתמש בביונד מעוך!
כך או כך יצאו קבבים מעולים, ממש עשירים בטעם וכדאי לכם לצפות בוידאו שבתחתית המתכון אם אתם רוצים לראות אותי עושה ביס ענקי בפיתה 😉
מחר אני מעלה מתכון אחרון לפני שאנחנו נכנסים ליום הזיכרון…
אז בנתיים שיהיה לכם שרב שמח וקליל ונתראה מחר!