היוש כולם!
ביום שלישי נסענו ליום כיף אני וחברות שלי שהן גם קולגות (אריאל, דניאל ואפרת).
עשינו לנו יום כיף באיזור חוף הכרמל- עוספייה- דלית אל כרמל, שזה אחד האיזורים האהובים עליי בארץ.
התחלנו בבית קפה בעין כרמל, המשכנו ליקב שמגיש גבינות טבעוניות (של אוטופי יאמי) בכרם המהר״ל.
אחר כך נסענו לחנות כלי בית ענקית בעוספייה וקניתי מרפסת חדשה (יאיי) ואז נסענו לדלית לאכול כנאפה טבעוני.
הכוונה היתה לאכול כנאפה אצל שאפיק המושלם בעוספייה אבל מסתבר שהם בשיפוצים אז הדרמנו קצת לדלית וישבנו שעות בממתקי דלית ודיברנו וצחקנו ואכלנו מלאן כנאפה טבעוני ושתינו מלא קפה.
היה לי יום כזה כיף. הייתי זקוקה, מכל מיני סיבות, לצאת מהעיר, לנשום אוויר, לשנות אווירה ולהיות בחברת נשים מהממות וזה בדיוק מה שהיה.
חזרתי הביתה עייפה ומרוצה ועם החלטה די ברורה בראש- אני הולכת השבוע להכין מתכון לכנאפה טבעוני לבלוג.
כשהיינו בדלית, הבחורה בכנאפה הכינה לנו את הכנאפה במקום על הגריל, הוא לא היה מוכן מראש, ועמדתי והסתכלתי ואמרתי לעצמי וואו זה מדהים, חייבת ללמוד להכין כזה גם.
אז שאלתי כמה וכמה חברים פודיז מה המרקם והטעם של הגבינה הלא טבעונית של כנאפה (אף פעם לא אכלתי כנאפה לא טבעוני) והם עזרו לי ממש להבין לאן לכוון ויצאתי לדרך.
יצא- ווואו!!!
כנאפה טבעוני עם גבינה נמתחת בהכנה ביתית- מושלם.