היי!
יאיי, וידיאו חדש יצא היום לאור.
חשבתי הרבה מה יהיה הוידאו הבא שאני אכין. זה כל כך קשה להחליט…
ואז תוך כדי שיחה עם מתן בזמן שאנחנו אוכלים פיצה בחתול הירוק, מצאתי את התשובה.
שאלתי את מתן מה הוא היה הכי רוצה שיהיה בארץ כמו בלונדון וניו יורק, מסעדה טבעונית אסיתית איכותית או מסעדה טבעונית איטלקית טבעונית.
התחלנו לדון מה נראה לנו ומהר מאוד הגענו יחד למסקנה שללא ספק מסעדה איטלקית איכותית טבעונית היתה יכולה לשמח אותנו מאוד.
השיחה התגלגלה למסע של זכרונות על אחת המסעדות האיטלקיות שהיינו הולכים אליה מלא בלונדון.
המסעדה היתה ממוקמת בשוק אוכל מטורף ליד הבית שלנו.
בימי שלישי היה שם ערב מיוחד עם מלא מנות מעולות וכמעט כל שלישי היינו עומדים עם כולם בתור, גם כשהיה קר, כי זה פשוט היה שווה את זה.
הכל היה שם טעים, האוכל השתיייה הקינוחים.
היתה שם אווירה מעולה וכל מי שעבד שם היה איטלקי. מנפלאות לונדון…
חלק מהמלצרים בקושי דיברו אנגלית למרות שזה היה מקום כל כך טרנדי שתמיד היה אליו תור של היפסטרים בחוץ.
נתקפתי געגועים פתאום.
כמה כיף היה יכול להיות אם היה מקום כזה שהוא כל כולו טבעוני פה ליד הבית.
בסופו של יום כנראה מטבח איטלקי זה אחד המטבחים שאני הכי הכי אוהבת.
כשחזרנו הביתה, שמחים ומרוצים אחרי מגש פיצה טבעוני שלם, ידעתי שאני הולכת להכין לבלוג השבוע משהו איטלקי.
היתה לי התלבטות בין ריזיטו ללזניה כי זה לא המתכון הראשון ללזניה שיש בבלוג.
אבל לזניה זה פשוט כל כך הרבה יותר כיף.
וגם יש בונוס כי המתכון הזה משלב בתוכו גם רוטב בשמל טבעוני.
וגם… עשיתי לו וידיאו!
אני מקווה שתהנו ממנו כמו שאני נהניתי ושמישהו כבר יפתח מסעדה איטלקית טבעונית בתל אביב.
תודה.
צ׳או. 🙂