היי לכולם.
מרגיש לי שממש יום חג היום בבלוג. היום בו עולה סופלה שוקולד חם טבעוני.
(שזה לא באמת סופלה, זה פונדו אבל בארץ הוא קיבל את השם סופלה ואני לגמרי זורמת עם זה)
זה מתכון שפיתחתי ממש ממש מזמן, מי מכם שהיה בסדנא שלי בתקופה שעוד העברתי סדנאות בטח מכיר אותו 🙂
במשך שלוש שנים לימדתי להכין את המתכון הזה בסדנאות בישול והיום, הוא יוצא לאור ועולה לבלוג רישמית.
אני יודעת שעוד מעט חנוכה ובאמת עוד מעט אני אתחיל גם עם מתכונים לכבוד חג השמן אבל אין מה לעשות, מזג האוויר הזה לא השאיר לי ברירה, פשוט הגיע זמנו של סופלה השוקולד היפיוף הזה לעלות לכאן.
אני מניחה שחלקכם זוכרים ויודעים שאני לא חובבת שוקולד גדולה אז מה עושה פה מתכון לכזה דבר שוקולדי אתם שואלים?
אז התשובה היא אם זה לא ברור היא… אתם!
אתם יקירי שכל כך ביקשתם ורציתם וחלמת על המתכון הזה, אתם שבכל הזדמנות ששאלתי ברשתות החברתיות איזה מתכון אתם רוצים לבלוג, תמיד הופיע שם סופלה.
אז המתכון הזה הוא בשבליכם ואני בטוחה שהוא הולך לשמח לא מעט מכם כי באמת שהוא כזה כזה טעים.
עכשיו שימו לב, ההבדל בין סופלה שוקולד עם מפל של שוקולד במרכז לבין עוגת שוקולד קטנה ומוצקה הוא הבדל עדין של כמה דקות אפייה.
שימו לב שאתם לא אופים את הסופלה יותר מידי ולא על מעלות גבוהות מידי כדי ליצור את האפקט המבוקש.
אבל, שימו לב גם לא להיות פראנואידים ולהוציא אותו מהתנור אחרי כמה דקות כי אז יהיה לכם סופלה לא אפוי וזה גם לא משהו.
זהו אני לא ארחיב במילים כי באמת שיש מתכונים שפשוט צריך לרוץ ולהכין ולא לחפור עליהם יותר מידי 🙂
תהנו, איזה כיף לכם!