היי היי, יש לי מלא מה לספר לכם!
קודם כל הטיול לצפון היה מדהים!! המקום שישנו בו היה קסום ולא פחות. מוקף טבע, עצי זית ושקט מופלא.
היה תענוג לצאת מהעיר ונהניתי מכל רגע.
מבחינה קולינרית כמובן שהתכוננו מראש.
הבאנו איתנו לא מעט דברים שיהיה לנו לכל ארוחה שביום- יוגורט טבעוני, גרנולה ופירות, ממרחים גבינות טבעוניות ולחמים, נשנושים ועוד ועוד.
ביום שישי החלטנו לנסות את קפה כליל, המקום היחיד בכליל שאפשר לשבת לאכול בו בשישי בערב.
אהבתי את האווירה שהיא שילוב של הודו וסיני.
מבחינת מה לאכול התפריט צמחוני מה שאומר שהוא מלא עד אפס מקום במוצרי חלב וביצים אבל היו כמה דברים שאפשר היה לאכול והרבה מאוד מנות ראשונות כיפיות.
אנחנו לקחנו אוכל הודי טעים.
לקינוח שאלנו אם יש משהו טבעוני והם הפתיעו ואמרו שהם הכינו עוגת שוקולד חמה.
ולמרות שזה הכי 90s אוור, הם כל כך התלהבו שהיינו חייבים לנסות, ובאמת היה טעים ומושקע.
בשבת נסענו לעכו וחזרנו עם שלל הפתעות שכללו אוכל ערבי מעולה וכמובן בקלוואה.
בראשון בדרך חזור עצרנו באום כלתום בחיפה, פעם שניה שאני שם והיה מוצלח.
אז היה סופ"ש טעים ויפייפה. 🙂
ועכשיו למתכון של היום.
מבחינתי אפשר רישמית להכריז שאנחנו מתחילים את מרתון פסח.
וכמו שנה שעברה… מתחילים בקטן ואז מגיעים לגולת הכותרת- הקינוח לליל הסדר!
תודה לכל מי שהגיב על הפוסט בפייסבוק לגבי הקינוח, קרוב ל 300 תגובות!!! ועכשיו אני צריכה לעשות ממוצע.
אז לפני שאחנו מגיעים לקינוח, בואו נתחיל בקל, פשוט וטעים בטירוף.
קציצות כרישה טבעוניות נטולות גלוטן, אפויות בתנור, ללא טיגון, שוחות ברוטב פיקנטי סמיך ומושלם.
נשמע טוב נכון?
זה אפילו יותר טעים מאיך שזה נשמע 🙂
תהנו.