חג שמח לכולם.
אז כבר אפשר להגיד שחנוכה נכון?
ימים אחרונים של נובמבר ואנחנו מתקדמים בצעדי ענק לחנוכה.
השנה אני מאוד מאוד מרוצה מהמתכונים שעולים לבלוג לכבוד החג.
ביום שני עלה מתכון לסופגניות טבעוניות שהיה הצלחה מסחררת וכבר לא מעט מכם הכינו ושלחו לי תמונות.
חלק אפילו שלחו לי תמונות כבר באותו היום שהמתכון עלה! איזה כיף.
והיום עולה מתכון נהדר ללביבות טבעוניות אפויות בתנור.
הצלחתי להעביר את כל ההכנות לחג הזה בלי לטגן כלום.
לא שהיה לי ספק כן? אני הריי לא יכולה לסבול אוכל מטוגן (חוץ מצ׳יפס!).
חוץ מזה ביום שלישי היה לי בוקר כייפי במיוחד.
יערה בנבנישתי המהממת בהחלט שעכשיו נמצאת בתהליך של מעבר לטבעונות, פנתה אליי ושאלה אם אני רוצה לבוא ללמד אותה להכין אוכל טבעוני ושההפקה של ויגן פרנדלי יצלמו את המפגש.
קבענו לנו דייט, הצטרפה אלינו שירן סנדל, צוות ההפקה של ויגן פרנדלי מצוייד במצלמות ומה לא והעברנו בוקר מדהים בהכנות של אוכל טבעוני דיבורים על טבעונות והרבה מאוד צחוקים.
הפרוייקט (שאני רק חלק קטן בו) יעלה לאוויר בחודש הקרוב ואני כמובן אעדכן.
עד אז… אני מקווה שאתם מוכנים לחג ואם לא אז אני בטוחה שהמתכון הזה יסגור לכם לגמרי את הפינה.
הלביבות האלו כל כך טעימות והמטבל- פשוט וואו.
שיהיה לכולם חג שמח!