היי חברים יקרים בהחלט.
טוב אז… נגמר החג הארוך בשנה? נגמרו המתכונים המתחכמים שמנסים להתאים לכל ההגבלות של פסח?
אפשר רגע לנשום לפני שמתחיל הטירוף של יום העצמאות ואז הטירוף של שבועות (!!!) ?
מקווה שעבר עליכן חג רגוע וטעים.
פה היה ממש סבבה, אחד החגים הכי פחות ׳חגיים׳ שהיו לי לאחרונה.
בחול המועד עבדתי על הרבה מאוד מתכונים גם לפסח וגם לשבועות ובשאר הזמן עניתי על מיליון הודעות מקסימות ששלחתם במהלך החג 🙂
גם פה ושם נחנו ונפגשנו עם משפחות אבל תכלס, רוב הזמן הייתי בתל אביב והחיים היו די כרגיל חוץ מהטירוף שבבלוג.
ועכשיו, אחרי שנגמר החג ויש לנו חלון קטן לפני יום העצמאות אני רוצה לנצל את הזמן ולהעלות מתכון שכל כך הרבה מכם ביקשו ממני- מק אנד צ׳יז טבעוני.
המתכון הזה מתאים לי בול עכשיו כי זה פסטה (למי ששמר חמץ זו בטח חגיגה) וזה קליל ומהיר ואפשר לתקתק את זה בעשר דקות.
לא עוד מתכונים מורכבים של חג.
אז, לכבוד המתכון המהמם הזה, הזמנתי אליי לבלוג ולערוץ יוטיוב את תמר שורצברד בעלת הבלוג עיניים גדולות.
פגשתי בחורה מהממת, מוכשרת ומצחיקה, עם עיניים מהפנטות ובילינו יחד יום שלם של צחוקים במטבח (עם הרבה הפסקות לנשנושים וקפה במרפסת).
מיום הצילומים שלנו יצאו שני מתכונים מפנקים במיוחד. הראשון עולה היום והשני לקראת שבועות (מישהו אמר מאפה שמש?!)
אני חייבת להגיד לכם שהמק אנד צ׳יז הזה יצא פשוט פסיכי, אתם מוזמנים לצפות בוידיאו בתחתית העמוד ולראות איך במשך 30 שניות כל מה שאני ותמר מסוגלות להגיד זה- וואו וואו וואו זה כל כך טעים 🙂
בכל מקרה, אם לא שכנעתי אתכם עד עכשיו- רוצו מיד להכין ותספרו לי איך היה!