היוש! בעל הבית השתגע 🙂
לא יודעת הקורונה הזו שינתה את כל החוקים באמת.
פתאום מתכון ביום שישי אחר הצהריים!
ועוד איזה מתכון…
קמתי בבוקר והתחשק לי מתכון שאף פעם לא הכנתי… משהו חדש ואחר ומשהו שאני לא מכירה.
שאלתי אתכם מה אתם חושבים ונתתם לי רעיונות פסיכיים.
ממש הרבה מכם (ממש הרבה) אמרו מפרום.
עכשיו שתבינו, עד לפני 3 שעות לא ידעתי מה זה מפרום.
אני אפילו לא לגמרי בטוחה לאיזו עדה המאכל הזה שייך ואפילו לא ידעתי שיש בו תפוחי אדמה 🙂
איכשהו ספחה עליי המנה הזו.
אז עשיתי גוגל וזה היה נראה לי טעים ממש והחלטתי לנסות.
ניגשתי לעבודה וגיליתי כמה דברים- פמרום טבעוני זה ממש לא בעיה, מבחינת מה במקום בשר מה במקום ביצה סגרתי את הפינה תוך רגע.
מה שכן- וואי תקשיבו זה מלא עבודה!
ואני בלוגרית של אוכל, אני לא מפחדת מהרבה בישולים…
זה באמת הרבה שלבים והרבה כלים אבל זה ממש ממש שווה את זה.
איזו מנה ביתית, מפנקת, מעניינת ועשירה בטעמים.
יאללה תהנו ושיהיה סופ״ש שמח, נשיקות!